//
کدخبر: ۴۴۶۷۰۷ //

مکمل‌های باروری برای دوقلو پسردار شدن

بارداری دوقلویی مزایای خاص خود را دارد. البته واضح است که مراقبت همزمان از دو نوزاد چندان ساده نیست، با این حال تصور این که کافی است یک بارعوارض بارداری و درد زایمان را تحمل کرد، این سوال را در ذهن برخی از مادران ایجاد می‌کند که چگونه دوقلو حامله شوم؟ اگر شما هم می‌خواهید از روش‌های دوقلو باردار شدن مطلع شوید و از پدر و مادر شدن خود لذت مضاعف ببرید، در ادامه با ما همراه باشید.

 مکمل‌های باروری برای دوقلو پسردار شدن
به گزارش فرتاک نیوز،

در ضمن فراموش نکنید همه توصیه ها بهتر است زیر نظر کارشناس حوزه مربوط انجام شود.  مصرف فراورده‌های لبنی شانس بارداری چندقلویی را افزایش می‌دهد. بانوانی که لبنیات مصرف می‌کنند، پنج بار بیش از بقیه شانس چندقلوزایی دارند. هورمون‌های رشد موجود در شیر (لبنیات گرفته شده از گاوهای پرواری با هورمون رشد) نیز به حاملگی دوقلویی کمک می‌کند.

 توفو، سویا، ایزوفلاون، گندم سبوس‌دار و دانه‌های غلات کامل از دیگر مواد سرشار از پروتئین هستند که باعث تخمک‌گذاری مضاعف می‌شوند. قرص ضدبارداری نقشی حیاتی در بارداری دوقلویی به روش طبیعی دارد. پس از قطع مصرف قرص ضدبارداری مدتی طول می‌کشد تا بدن روال طبیعی خود را بازیابد. بدن در این شرایط بیشتر از حد طبیعی هورمون‌ ترشح می‌کند. چنان چه مادر در این دوران درصدد باردار شدن باشد، احتمال این که دوقلو باردار شود، بیشتر است.

 اگر مادر دردوران شیردهی باردار شود، احتمال این که دوقلو حامله شود، بالا خواهد بود. بدن در دوران شیردهی درصد بالاتری از پرولاکتین یعنی هورمونی را تولید می‌کند که احتمال دوقلوزایی را افزایش می‌دهد.  مواد غذایی سرشار از روی (زینک) مانند سبزیجات با برگ سبز، نان و دانه‌های خوراکی محرک تولید اسپرم هستند بنابراین احتمال بارور شدن همزمان بیش از یک تخمک را افزایش می‌دهند.

 مکمل‌های باروری برای دوقلو پسردار شدن

مصرف گنادوتروپین احتمال داشتن دوقلو را افزایش می‌‌دهد چون سلامت کلی تخمک و بلوغ آن‌‌ها را افزایش می‌‌دهند. گنادوتروپین‌ها، انتشار بیش از یک تخمک در یک زمان را تحریک می‌‌کند.

پروژسترون دیواره رحم را تقویت می‌‌کند و به همین دلیل شانس بارداری دوقلوها را بهبود می‌‌بخشد. زمانی که بیش از یک تخمک بارور می‌‌شود، شانس بیشتری برای چسبیدن به دیواره رحم و ایجاد یک دوره بارداری سالم وجود خواهد داشت.منابع: نیمروز، بیتوته، وب سایت دکتر نعمت الهی، مجله پزشکی دکتر سلام.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۴۶۷۰۷ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرتاک نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرتاک نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد