پسر ۱۸ ساله مادرش را کشت و به قصاص محکوم شد!
جوان 18 سالهای که مادرش را در گرداب نگاه طعنهآمیز به قتل رسانده بود، در حالی با رای قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی به قصاص نفس محکوم شد که پدر بزرگ وی نیز به اتهام معاونت در ارتکاب جرم از طریق رفتار و گفتار تحریکآمیز 10 سال حکم زندان گرفت.
جوان 18 سالهای که مادرش را در گرداب نگاه طعنهآمیز به قتل رسانده بود، در حالی با رای قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی به قصاص نفس محکوم شد که پدر بزرگ وی نیز به اتهام معاونت در ارتکاب جرم از طریق رفتار و گفتار تحریکآمیز 10 سال حکم زندان گرفت.
ماجرای این پرونده جنایی از اواخر سال 1401 در یکی از روستاهای شهرستان خلیل آباد از توابع استان خراسان رضوی هنگامی آغاز شد که امدادگران اورژانس آژیر کشان وارد خانه روستایی شدند و پیکر خون آلود زنی را دیدند که طنابی به دور گردن وی بسته شده و همان رشته طناب از پشت سر بر دستان وی نیز گره خورده بود
دقایقی بعد با اعلام مرگ این زن جوان که «فاطمه-الف» نام داشت پرونده ای جنایی روی میز بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب قرارگرفت و با دستور مقام قضایی تحقیقات گسترده پلیس برای ریشه یابی این ماجرای وحشتناک ادامه یافت. بررسی های مقدماتی دامنه تحقیقات را به سوی پسر جوان مقتول سوق داد که از محل فرارکرده بود. طولی نکشید که «علی-ی» در مسیر فرار به یکی از استان های شرقی کشور دستگیر و به خلیل آباد منتقل شد.
وی در همان بازجویی های اولیه به صراحت قتل مادرش را با انگیزه سرزنش ها و نگاه های طعنه آمیز پذیرفت و گفت: برخی از افراد و آشنایانم حرف هایی پشت سر مادرم می زدند که تحمل این حرف ها و نیش و کنایه ها برایم خیلی سخت بود. به همین خاطر هم در یک تصمیم ناشی از خشم وعصبانیت، مادرم را با یک رشته طناب خفه کردم.
پس از تکمیل تحقیقات و بازسازی صحنه جرم،کیفرخواست این پرونده جنایی در دادسرای عمومی وانقلاب صادر شد و با توجه به اهمیت و حساسیت این جنایت تکان دهنده، رسیدگی به آن توسط قضات با تجربه شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ادامه یافت. مدتی بعد جلسات محاکمه متهم این پرونده جنایی به ریاست قاضی هادی دنیادیده و مستشاری قاضی علی اکبریان در حالی آغاز شد که 2 تن از عموها و پدر بزرگ وی نیز بازداشت و با اتهام معاونت در ارتکاب جرم روبه رو شدند.
در آخرین جلسه رسیدگی به این پرونده جنایی هنگامی که متهم 18 ساله مقابل میز عدالت قرارگرفت، به قضات دادگاه گفت: پدر بزرگم همواره تاکید می کرد که باید پدر و مادرم از یکدیگر طلاق بگیرند اما آن ها باهم آشتی کردند که این موضوع موجب قهر و ناراحتی خانواده پدرم شد ولی من هم که از حرف های دیگران زجر می کشیدم فقط با عموها وپدر بزرگم ارتباط داشتم.
یک شب قبل از آن که این حادثه رخ دهد به یک مجلس عروسی در روستا رفتم اما زمانی که قدم در جمع مهمانان جشن گذاشتم گویی همه احساس غرورم لگد مال شد چرا که از نگاه های طعنه آمیز دیگران احساس سر خوردگی می کردم به طوری که انگار همه مهمانان با نگاهشان مرا سرزنش می کنند! افکارم به هم ریخته بود که ناگهان به یاد حرف های تحریک آمیز پدر بزرگم افتادم که درباره مادرم بر زبان جاری می کرد.
دیگر تحمل رفتارها و گفتارهای دیگران را نداشتم خشمی عجیب سراسر وجودم را فرا گرفته بود گویی طومار این زندگی به هم نمی پیچید. گفته های پدر بزرگم مقابل دیدگانم قرارمی گرفت که در این شرایط از جشن عروسی خارج شدم و به خانه بازگشتم. تا صبح خوابم نبرد و در افکار خودم با وسوسه های شیطانی دست و پنجه نرم می کردم تا این که صبح روز بعد برای دقایقی از خانه بیرون رفتم و دوباره به خانه برگشتم و با طنابی که داخل اتاقم گذاشته بودم سراغ مادرم رفتم و از پشت سر طناب را دور گردنش انداختم. او را کشان کشان به طبقه بالا بردم و با دو سر همان طناب دستانش را هم از پشت بستم. سپس با امید حمایت خانواده پدری ام از آن جا فرارکردم ولی وقتی ماجرای قتل مادرم را برای مادر بزرگم بازگو کردم او مرا از خانه بیرون کرد و بعد هم در حال فرار به سیستان و بلوچستان دستگیر شدم.
دراین جلسه محاکمه قاضی هادی دنیا دیده با سوالات تخصصی قضایی به واکاوی این جنایت تکان دهنده پرداخت و اتهام معاونت در قتل عمد را نیز به پدربزرگ«علی-ی» تفهیم کرد. در همین حال پیر مرد در دفاع از خودش گفت:من از حدود 2 ماه قبل ازاین جنایت،پسرم را عاق کردم چرا که او به حرف های من گوش نداد و با همسرش آشتی کرد چون من اصرار به طلاق داشتم و زمانی که این موضوع را فهمیدم دیگر اجازه ندادم که کسی از اعضای خانواده ام با آن ها در ارتباط باشند. تا الان هم عروس وپسرم را ندیده ام وبا آن ها هم کلام نیز نشده ام.
پس از آن که جلسه محاکمه تا بعد از ظهر به طول انجامید و همه متهمان این پرونده جنایی به سوالات فنی و تخصصی قضات با تجربه دادگاه پاسخ دادند، قاضی هادی دنیادیده پایان جلسه رسیدگی را اعلام کرد و بدین ترتیب در مهلت قانونی، رای قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی در این باره صادر شد. بنابر رای صادرشده از سوی دادگاه،«علی-ی» (متهم18 ساله) با توجه به اقاریر صریح، محتویات پرونده و گزارش پزشکی قانونی به قصاص نفس محکوم شد و پدر بزرگ او نیز به اتهام معاونت در قتل عمد از طریق رفتار و گفتار تحریک آمیز و دیگر مستندات قانونی حکم 10 سال زندان گرفت اما 2 متهم دیگر (عموها) از اتهامات وارده تبرئه شدند.
رای صادرشده از سوی شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی قابل فرجام خواهی در محاکم دیوان عالی کشور است و با اعتراض متهمان و وکلای آنان توسط قضات سپید موی دیوان عالی مورد رسیدگی قرار می گیرد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.