//
کدخبر: ۴۸۳۷۸۰ //
سلامت | دیابت

بومی‌سازی دارویی برای درمان زخم پای دیابتی و سوختگی!

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای نخستین بار در کشور موفق به بومی‌سازی دارویی برای درمان زخم پای دیابتی و سوختگی شده است که در هر عدد چیزی حدود ۲۵ میلیون تومان صرفه جویی ارزی به همراه دارد.

بومی‌سازی دارویی برای درمان زخم پای دیابتی و سوختگی!
به گزارش فرتاک نیوز،

 

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای نخستین بار در کشور موفق به بومی‌سازی دارویی برای درمان زخم پای دیابتی و سوختگی شده است که در هر عدد چیزی حدود 25 میلیون تومان صرفه جویی ارزی به همراه دارد.

شرکت دانش‌بنیان دارو درمان برنا فعالیت خود را در سال 1393 در حوزه بیوتکنولوژی دارویی و پزشکی با هدف تولید محصولات دارویی نوین برپایه پروتئین‌های نوترکیب و داروهای بیوسیمیلار آغاز کرده‌ است.

فهیمه محمدحسینی؛ مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره جدیدترین محصول دانش بنیان این شرکت اظهار کرد: ما برای نخستین بار در کشور موفق به تولید داروی «برنامین» (فاکتور رشد اپیدرمی) شده‌ایم‌. این دارو در درمان زخم پای دیابتی و سوختگی‌های گرید 3 و 4 کاربرد دارد.

وی افزود: جزء اولیه این محصول، فاکتور رشد اپیدرمی است. این فاکتور رشد اساساً برای ترمیم زخم و تکثیر سلول‌های اپیدرم به کار می‌رود. اپیدرم فاکتوری است که بدن برای ترمیم همه زخم‌ها به آن نیاز دارد، البته این فاکتور رشد به صورت طبیعی در داخل بدن وجود دارد، اما وقتی بدن زخم می‌شود، pH منطقه زخم تغییر می‌کند و میزان تولید اپیدرم کمتر می‌شود، از این رو، اگر به صورت خارجی این فاکتور رشد را به آن اضافه کنیم، ترمیم زخم سریع تر انجام می‌شود.

محمدحسینی درباره صرفه‌جویی ارزی داروی "برنامین" گفت: قیمت تمام شده داروی خارجی این محصول 300 پوند است اما با بومی‌سازی این دارو، عملاً خرید این محصول برای مشتری، 2 میلیون و 500 هزار تومان تمام می‌شود و در هر عدد چیزی حدود 25 میلیون تومان صرفه‌جویی ارزی دارد.

این فعال فناور ادامه داد: مضاف بر صرفه جویی ارزی قابل توجهی که از رهگذر بومی سازی این محصول رقم می‌خورد، نمونه مشابه خارجی این محصول اساساً به کشور وارد نشده بود. سازنده اصلی این محصول کشور کوبا است اما نمونه‌های مشابهی هم از هند و دیگر کشورها دارد و دارویی که ما در شرکت دارو درمان برنا تولید کرده‌ایم از نظر کیفیتی مشابه همان است.

محمدحسینی خاطرنشان کرد: داروی برنامین در دو فرم تزریقی و موضعی قابل تولید است که ما مدل موضعی آن را به مرحله تولید صنعتی رسانده‌ و به بازار دارویی کشور عرضه کرده‌ایم. نمونه تزریقی این دارو هم در مرحله ارسال به سازمان غذا و دارو است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۸۳۷۸۰ //
ارسال نظر