//
کدخبر: ۳۹۴۸۳ //

کشف ۱۲۴ قطعه پرنده قاچاق

124قطعه انواع پرنده قاچاق در شهرستان ایرانشهر با تلاش نیروهای یگان محیط زیست کشف شد.

کشف 124 قطعه پرنده قاچاق
به گزارش فرتاک نیوز،

نیره پورملائی مدیرکل محیط زیست سیستان و بلوچستان روز سه شنبه اظهار داشت: نیروهای یگان محیط زیست با همکاری همیاران محیط زیست و همراهی نیروی های انتظامی و قضایی در بازدید از یک منزل مسکونی در یکی از روستاهای ایرانشهر120 قطعه مرغ عشق و طوطی کوتوله ،2 قطعه کبک و 2 قطعه جیرفتی را کشف کردند.وی ادامه داد: این فرد متخلف بر خلاف قوانین و مقررات شکار و صید مبادرت به خرید و فروش، عرضه، نگهداری، ‌تکثیر و پرورش جانوران وحشی بدون گرفتن پروانه از سازمان حفاظت محیط زیست می کرد.

وی افزود: متخلف این پرونده دستگیر و پس از تکمیل مستندات تحویل مراجع قضایی شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: این استان دارای تنوع زیستی فراوان اما با غنای گونه ای پایین است به این معنی که انواع حیوانات را در شمار محدود می توان مشاهده کرد.

وی اظهار داشت: مردم سیستان و بلوچستان به عنوان همیاران محیط زیست می توانند در کنار نیروهای یگان حفاظت محیط زیست نقش مهمی در جلوگیری از انقراض گونه های مختلف جانوری ایفا کنند.

یک میلیون و 489 هزار و 590 هکتار معادل 9/7 درصد (هفت و 9 دهم درصد) از کل مساحت سیستان و بلوچستان منطقه حفاظت شده و تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد.

گونه های جانوری و گیاهی استان در 13 منطقه شامل پناهگاه حیات وحش، مناطق حفاظت شده، آثار طبیعی ملی و مناطق شکار ممنوع شامل مناطق حفاظت شده گاندو، جنگلی شیله، جنگلی بیرک و جنگلی پوزک، مناطق شکار ممنوع بزمان، بلبل آب نصرت آباد، مک سرخ و پزم و پناهگاه حیات وحش هامون و آثار طبیعی ملی تفتان، پیرگل خاش، سرو زربین سنگان و گل فشان تنگ کنارک زیست می کنند.

جنگل حرا، بسترهای علفی، سواحل شن و ماسه ای، رودخانه ها و تالاب ها از مهم ترین زیستگاه های گونه های جانوری سیستان و بلوچستان است.

تمساح پوزه کوتاه و سنجاب بلوچی از جمله گونه های جانوری سیستان و بلوچستان است که به گفته کارشناسان در دیگر نقاط کشور نمی توان آثاری از زیست آنها مشاهده کرد.

در بین پستانداران علاوه بر خرس سیاه و سنجاب بلوچی همچنین کل، بز، قوچ، میش، جبیر، آهو، گربه وحشی و کاراکال در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان زیست می کنند.

در بین پرندگان نیز دراج، هوبره، زاغ بور، گیلانشاه خالدار، پلیکان خاکستری باکلان و انواع پرندگان شکاری از جمله بحری، بالابان، هما، عقاب طلایی و عقاب ماهیگیر در این استان قابل مشاهده برای علاقه مندان به محیط زیست است.

 

منبع: ایران آنلاین
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۹۴۸۳ //
ارسال نظر