//
کدخبر: ۵۳۴۵۱ //

راهکار خنثی کردن عوارض مصرف زیاد انسولین

یک متخصص دیابت با اشاره به اینکه دیابت بارداری معمولاً نشانه خاصی ندارد، گفت: همه زنان باردار در طول هفته‌های ۲۴ تا ۲۸ بارداری باید آزمایش قند خون انجام دهند.

راهکار خنثی کردن عوارض مصرف زیاد انسولین
به گزارش فرتاک نیوز،

مهریار خسروشاهی در ارتباط با دیابت بارداری اظهار داشت: زنان باردار بهتر است از افزایش وزن مجاز در طول بارداری و میزان وزنی که در این دوران به دست می‌آورند با خبر باشند. 

 

وی با اشاره به اینکه دیابت بارداری معمولاً نشانه خاصی ندارد، گفت: به همین علت تمام زنان باردار در طول هفته‌های 24 تا 28 بارداری باید آزمایش قند خون بدهند. 

 

متخصص دیابت ادامه داد: چنانچه زنان در خطر ابتلا به دیابت یا نشانه‌هایی از آن همچون وجود قنددر ادرار باشند، پزشک متخصص آزمایش تست قند را در معاینات اولیه گرفته و مجدد آن را در بین هفته‌های 24 تا 28 بارداری تکرار می‌کنند. 

این متخصص دیابت اضافه کرد: به طورکلی بیماران دیابتی حتماً باید معاینات منظم داشته باشند و 2 تا 4 مرتبه در سال به پزشک مراجعه کنند تا اگر انسولین مصرف می‌کنند یا نیاز به کمک دارند، میزان قند خون خود را در حد تعادل نگه دارند و دفعات بیشتری به پزشک مراجعه کنند. 

 

وی بیان داشت: همچنین این افراد لازم است سالانه معاینه فیزیکی و معاینه چشم داشته باشند و از نظر سلامت چشم، عصب‌ها، کلیه و عوارض احتمالی دیگر دیابت بررسی شوند. 

 

خسروشاهی با تأکید بر اینکه بیماران مبتلا به دیابت 2 بار در سال لازم است به دندانپزشک مراجعه کنند، گفت: در مورد خنثی کردن عوارض مصرف زیاد انسولین نیز در افرادی که مبتلا به دیابت هستند و انسولین دریافت می‌کنند، باید توجه داشت حداقل 15 گرم کربوهیدرات ساده در هر زمان همراه خود داشته باشند. 

 

این متخصص دیابت گفت:‌کربوهیدرات ساده باعث افزایش ناگهانی قند خون می‌شود و با عارضه ناشی از مصرف زیاد انسولین می‌جنگد که این کربوهیدرات ساده شامل نصف لیوان آبمیوه یا نوشابه غیررژیمی، یک لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری کشمش، 3 عدد قرض گلوکز یا شکلات است. 

 

خسروشاهی اضافه کرد: اگر قند خون بیمار دیابتی بعد از 15 دقیقه همچنان پایین بود، 15 گرم کربوهیدرات ساده دیگر را علاوه بر 15 گرم قبلی، بیمار باید مصرف کند و به طورکلی 30 گرم کربوهیدارت مصرف داشته باشد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۴۵۱ //
ارسال نظر