جذب ۱۷ هزار نیروی جدید در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
رئیس مرکز برنامهریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش از جذب ۱۷ هزار و ۳۰۰ نیرو در آموزش و پرورش در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش خبر داد.
اسفندیار چهاربند رئیس مرکز برنامهریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش گفت: آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در سال جاری، برگزار می شود. دفترچه این آزمون در حال حاضر آماده شده است اما به دلیل اینکه هماهنگی با سایر دستگاهها پیش بینی می کنیم تا پایان فروردین این دفترچه منتشر شود.
وی با بیان اینکه آزمونهای استخدامی خاص یک دستگاه نیست، بلکه متقاضیان سایر دستگاهها نیز در بخش عمومی این آزمون شرکت میکنند، گفت: بین ۱۵ تا ۲۰ روز مهلت برای ثبتنام متقاضیان وجود دارد و بعد از انجام آزمون، دو برابر ظرفیت مورد نظر اسامی اعلام می شودو پس از آن مراحل دیگر این آزمون انجام میشود.
رئیس مرکز برنامهریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: آموزش و پرورش برای آموزگاری، دبیری، هنرآموز، استادکار و مربی دانشآموزان استثنایی جذب نیرو دارد. در دوره متوسطه متناسب با رشته تحصیلی که ۲۵ رشته است نیرو جذب میشود؛ ضمن اینکه برای دوره ابتدایی نیز این کار صورت میگیرد و در نهایت ۶۳ رشته تحصیلی مشمول این آزمون استخدامی میشوند.
چهاربند همچنین بیان کرد: بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری و شرایط سنی و عمومی افراد، جذب صورت میگیرد؛ضمن اینکه شرط سنی برای داوطلبان با مدرک دکتری ۴۵ سال، کارشناسی ارشد ۴۰ سال و کارشناسی ۳۰ سال بوده و برای دارندگان مدرک کاردانی رشته استادکاری نیز شرط سنی ۲۵ سال است. در کنار این شرایط، شرایط اختصاصی وجود دارد که متناسب با رشته صورت میگیرد و شامل مصاحبهها و معاینات پزشکی است که در نهایت گزینش انجام میشود.
به گفته وی در آزمون استخدامی امسال حدود ۱۷ هزار و ۳۰۰ نفر جذب میشوند که ۲۳۰۰ مجوز استخدامی از دوره قبل باقی مانده و ۱۵ هزار مجوز استخدامی نیز مربوط به این دوره است.
وی تصریح کرد: پذیرش ما بومیپذیری است یعنی به تناسب شرایط هر استان دامنهپذیرش صورت میگیرد و در دامنه پذیرش چند شهرستان و منطقه وجود دارد و فرد باید شغلی را انتخاب کند که در همان دامنه پذیرش است؛ضمن اینکه فرد باید یک محل خدمت را در یک شهرستان و منطقه انتخاب کند.
رئیس مرکز برنامهریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در استانها پذیرش به صورت بومی و غیربومی تقسیمبندی میشود، گفت: در استانهایکم برخوردار مانند کردستان و آذربایجان غربی ضریب نمره آزمون یک چهارم تعیین شده؛ ضمن اینکه استانهای برخوردار دو گروه هستند؛ به این شکل که یا در دامنه پذیرش استان قرار دارند که با ضریب یک دوم است و اگر خارج از استان باشند، ضریب یک است.
چهاربند با اشاره به جزئیات سهمیه گروههای مختلف در آزمون استخدامی آموزش و پرورش متذکر شد: ۲۵ درصد جذب نیرو مربوط به ایثارگران، ۵ درصد مربوط به رزمندگان با ۶ ماه سابقه حضور در مناطق عملیاتی و ۳ درصد نیز سهمیه مربوط به معلولان است.
به گفته وی آزمون عمومی شامل دروس ادبیات، معارف، زبان انگلیسی، دانشاجتماعی، ریاضی و آمار مقدماتی و آزمون هوش است و پس از آزمون عمومی یک آزمون تخصصی برگزار میشود و بر اساس این آزمون، در نهایت دو برابر ظرفیت افراد معرفی میشوند و از این مرحله به بعد هر دستگاهی بر اساس شرایط خاص خود، مصاحبه تخصصی داشته و معاینات پزشکی بر اساس نوع مشاغل درخواستی انجام میشود.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.