//
کدخبر: ۱۰۴۵۲۴ //

زنگنه: بیانیه اوپک همان مصوبه اکتبر سال ۲۰۱۶ است

وزیر نفت، گفت: بیانیه اخیر اوپک همان مصوبه اکتبر سال ۲۰۱۶ است، اما با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ درصد به این مصوبه عمل شده کشور‌ها باید تلاش کنند که میزان پایبندی خود به کاهش سقف تولید را به صد درصد برسانند.

زنگنه: بیانیه اوپک همان مصوبه اکتبر سال ۲۰۱۶ است
به گزارش فرتاک نیوز،

 بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت با اشاره به نشست اخیر اعضای اوپک، اظهار داشت: آنچه که در نشست اوپک تصمیم گرفته شد و در وبگاه این سازمان وجود دارد این بوده که قطعنامه‌ای که در اکتبر ۲۰۱۶ اوپک داشته مبنی بر سهمیه‌بندی بین اعضا و کاهش سقف تولید حدود یک میلیون و ۲۰۰ بشکه در روز بار دیگر مصوب شود.

وی افزود: در این نشست بر این مسئله تاکید شد چرا که در اجرا به این کاهش تولید بیش از میزان صد درصد یعنی حدود ۱۵۰ درصد عمل شده کشور‌ها باید تلاش کنند که میزان پایبندی خود به کاهش سقف تولید را به صد درصد برسانند.

وزیر نفت با بیان اینکه در ماه می‌تولید نفت حدود ۷۸۰ هزار بشکه نسبت به مصوبه فریز نفتی کمتر بوده است، افزود: بر اساس مصوبه اخیر تأکید شد که هر کشوری که تولیداتش از میزان توافقات فریز نفتی کمتر بوده تولیدات خود را افزایش دهد و اگر به بیانیه اخیر اوپک توجه شود هیچ آمار و ارقامی در این بیانیه ذکر نشده است که برخی عنوان می‌کنند که حدود ۸۰۰ هزار بشکه به تولیدات اوپک افزوده می‌شود.

زنگنه ادامه داد: برخی کشور‌ها می‌خواهند علائم مثبتی به بازار و یا آمریکا دهند که این موضوع ربطی به مصوبه اوپک ندارد و آنچه که ملاک عمل بوده قطعنامه‌ای بوده که ۱۴ عضو اوپک امضا کردند.

وی با بیان اینکه پیشنهاد ایران در اجلاسیه اخیر اوپک مورد تصویب قرار گرفت یادآور شد: پیشنهاد ایران این بود که نفتی که در بازار کمتر تولید شده اصلاح شود و سپس در جلسات بعدی اگر به افزایش تولید نیازی بود این اقدام صورت می‌گیرد.

وزیر نفت با تأکید بر اینکه مصوبه اخیر اوپک بسیار شفاف و روشن است، افزود: ایران پیگیر اجرای این مصوبه خواهد بود و اگر کشوری برداشت دیگری از این مصوبه داشته باشد رسماً به اوپک اعلام می‌شود.

این عضو کابینه دولت دوازدهم، با بیان اینکه روسیه در این اجلاسیه عنوان کرد که نمی‌تواند به فریز نفتی ادامه دهد و باید تولیدات خود را افزایش دهد، ادامه داد: توجیه روسیه برای افزایش تولید این بود که تحت فشار شرکت‌های داخلی است چرا که قیمت فرآورده‌ها در این کشور افزایش یافته و مردم از شرایط ناراضی هستند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۰۴۵۲۴ //
ارسال نظر