ترفندهایی بانوی خانه | نکات خانه داری
وقتی می خواهید در خانه داری بهتر شوید، باید به دنبال راه هایی باشید که به شما در انجام بهتر کارها کمک کند. اگر بتوانید کارهای خانه را راحتتر و بدون دردسر انجام دهید، خانه همیشه تمیز خواهد بود و مشکلی در خانه داری نخواهید داشت. خانه داری نیاز به خلاقیت دارد. خلاقیتی که با تغییرات کوچک برخی از ایرادات را برطرف می کند و کارها را آسانتر می نماید.
امروز مسائل زیادی وجود دارد که زندگی افراد را درگیر می کند و اگر می خواهید علت مسئله را پیدا کنید باید بدانید چیزهای کوچکی پشته قضیه وجود دارد که روی هم جمع می شود منجر به ایجاد یک اختلال بزرگ می شود. به این ترتیب اگر زمان بگذارید و نگاهی به زندگی خود کنید مشکلات کوچک تان را در زندگی پیدا می کنید که با اندکی تلاش و فکر حل می شود. اما علاوه بر تغییرات کوچک و تلاش های بزرگ، چند عادت نظافت بسیار ساده نیز وجود دارد که ممکن است قبلاً نشنیده باشید. این عادات نه خیلی سخت هستند و نه خیلی آسان.
1-ابتدا لوازم مورد نیاز خود را جمع کنید
اگر از قبل تمام وسایل مورد نیاز خود را جمع کنید، دیگر لازم نیست برای برداشتن چیز دیگری به آشپزخانه برگردید. رفت و آمدهای مکرر می تواند شما را زود خسته کند. قبل از شروع نظافت یک اتاق یا سالن، همه ی وسایل و ابزار مورد نیاز خود را جمع کنید تا بتوانید در طول مدت نظافت در همان اتاق بمانید. شما حتی می توانید تمام وسایل نظافت را در یک جعبه نگهداری کنید تا برای هر بار تمیز کردن، نیازی به جمع آوری وسایل نداشته باشید.
2- بخش های مختلف خانه را به ترتیب تمیز کنید
برای نظم و ترتیب بیشتر و جلوگیری از سردرگمی، نظافت را از یک قسمت اتاق شروع کنید و سپس کار خود را ادامه دهید. من بعضی اوقات فکر می کنم “تمیز کردن در جهت عقربه های ساعت” ایده ی خوبی است. اگر هنگام تمیز کردن خانه از یک قسمت به قسمت دیگر بپرید، احساس می کنید که سخت کار می کنید و تمرکز کافی ندارید. اما وقتی نظافت خانه را به ترتیب دنبال می کنید، قسمتی که تمیز کرده اید، انگیزه شما را برای ادامه کار فراهم می کند.
3- از بالا به پایین تمیز کنید
این توصیه مانع از خرابکاری در تمیزکاری خانه می شود. وقتی مشغول تمیز کردن چیزی هستید که در بالای اتاق است، گرد و غبار به سطح پایین تر و کف می ریزد. هنگامی که از بالای اتاق شروع به نظافت می کنید، مطمئناً وقتی به قسمت های پایین اتاق می رسید، گرد و غبار و خاک جمع شده را جمع می کنید و به این ترتیب دیگر لازم نیست چند بار کف اتاق را تمیز کنید. به عنوان مثال اول سقف و سطوح (میزها، شیشه ها، مبلمان و…) را تمیز کنید و در آخر جارو برقی بکشید.
4- وسواس را کنار بگذارید
سعی کنید وسواس را کنار بگذارید چون باعث خستگی و ناامیدی شما می شود. بسیاری از زنان شاغل هستند و وقت کافی برای تمیز نگه داشتن دائم خانه را ندارند. اگر شما هم وقت آزاد زیادی ندارید، سعی کنید وقت تان را مدیریت کنید و با آنچه در توان تان است کارهایتان را پیش ببرید. پس سخت نگیرید و ایده آل گرا نباشید.
5- از ابزار مناسب برای نظافت استفاده کنید
با استفاده از بهترین ابزار برای کار، از خستگی بیش ازحد خود جلوگیری کنید. به عنوان مثال بجای استفاده از یک پارچه برای تمیز کردن دیوارهای حمام، از یک طی پارچه ای دسته بلند استفاده کنید. یا بجای اینکه برای پاک کردن سرامیک ها روی زمین بنشینید و آنها با پارچه تمیز کنید، از بخارشو استفاده کنید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.