محققان دانشگاه امیرکبیر طرحهای فناورانهای را در نمایشگاه پژوهش و فناوری عرضه کردند.
روایت فتح جبهههای علم با اراده ایرانی تلاش محققان امیرکبیر در دور زدن تحریمها / از حذف نویز صوتی جنگنده تا تولید سلولهای خورشیدی
دشمنان ایران که از هر دری برای زمین زدن انقلاب اسلامی وارد شدند و خودشان زمین خوردند، با این خیال که مردم ایران را از پای درآورند تحریمها را جدیتر و سختتر کردند اما محققان ایرانی با تلاش و همت خود تحریمها را خرد میکنند.
هر فردی که به نمایشگاه پژوهش و فناوری در چند روز گذشته سر زده باشد قطعا تلاش برای دور زدن تحریم را به دست محققان ایرانی به وضوح دیده است.
در غرفه تمام دانشگاهها طرحهای بکر و خلاقانهای دیده میشد که چشمان هر بازدیدکنندهای را متعجب میکرد.
غرفه دانشگاه امیرکبیر نیز همانطور که از دانشگاه پلی تکنیک تهران انتظار میرفت پر و پیمان بود.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر که منبع تولید مهندسان برتر دنیاست اقتداری جهانی را در نمایشگاه هفته پژوهش نشان داد.
از ساخت سامانههای هواپیمایی تا محصولات بهداشتی در غرفه دانشگاه امیرکبیر دیده میشد.
یکی از محققان سیستم کنترلر ویلچر برقی را ارائه کرده بود تا معلولان وکاربران ویلچر آسانتر از آن استفاده کنند.
در بخشی از غرفه امیرکبیر محصولات ضد عفونی کننده، نرمکننده و ضد ویروس ارائه شده بود که برخی از این محصولات با استفاده از فناوری نانو تولید شدند.
ساخت سامانه حذف نویز صوتی ناشی از موتور جنگنده و هلیکوپتر از صدای صحبت خلبان ساخت هلمت مجهز به علائم حیاتی و هوشیاری خلبان جنگنده، دستیابی به ماکسیمم توان تولیدی سلولهای خورشیدی توسط کنترل چرخش صفحهای آرایه از طرحهای محققان ایرانی در حوزه هواپیمایی بود.
همچنین محققان دانشگاه امیرکبیر طرحهای نانوفناوری را ارائه دادند.
نانوذرات مغناطیسی شیشه زیست فعال حاوی لیتیوم و فریت به منظور گرمادرمانی سلولهای سرطانی از جمله این طرحها بود.
محققان دانشگاه امیرکبیر در حوزه رباتیک نیز فعالیت کردند و در این نمایشگاه ربات راه رونده نرم را ارائه دادند که این ربات یک راه رونده 4پا است که با استفاده از مواد کاملا آلاستیک طراحی و ساخته شده است.
جوهر هادی پایه کربنی، جوهر رسانا بر پایه نانوذرات نقره، طراحی ابزاری استخوانی جایگزین به روش پرینتر سهبعدی و سامانه فرستنده و گیرنده رادیویی از طرحهای دیگر دانشگاه امیرکبیر است.
محققان دانشگاه امیرکبیر همچنین با کمک محققان دانشگا تهران و دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری سازمان انرژی اتمی در زمینه طراحی و ساخت سیکلوترون کوچک برای مصرف پزشکی نیز فعالیت کردهاند.
طراحی و ساخت دستگاه گداخت هستهای و پرینتر سه بعدی دلتا از طرحهای دیگر محققان دانشگاه امیرکبیر است.
همچنین این محققان ساختاری شبیه پوست انسان برای درمان زخم تولید کردهاند.
محققان دانشگاه امیرکبیر ضمن ابراز خوشحالی از موفقیتهایشان که سبب دور زدن تحریم و تکیه بر داخل میشود از مسئولان انتظار دارند با فراهم کردن شرایط اشتغال و شرایط فعالیت بهتر در زمینههای علمی به موفقیت بیشتر این محققان کمک کنند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.