وقتی غذایتان ترش می شود این ترفند ها را به کار ببرید
در این پست با شیوه های کم کردن ترشی غذا آشنا خواهید شد.
از بین بدن مزه ترشی زیاد در غذا کار خیلی راحتی نیست، ولی با دانستن چند روش ساده، می توان مقدار ترشی غذا را کاهش داد. در این مطلب تصمیم گرفتیم به شیوه های برطرف کردن ترشی غذا بپردازیم؛ همراه ما باشید.
افزودن شکر یا قند
چنانچه غذای شما قابلیت اضافه کردن قدری طعم شیرینی دارد، اضافه کردن شکر یا قند (البته به مقدار کم و در اندازه تعادل) می تواند تا مقدار زیادی مزه ترشی غذا را کم کند. خورشت هایی مثل قیمه و فسنجان برای این کار مناسب هستند.
اضافه کردن نمک
چنانچه غذای شما کم نمک است ، افزودن نمک نیز راه مناسبی است! اضافه کردن قدری نمک به غذا می تواند طعم ترشی را کمتر کند.
استفاده از سبزیجات و سیب زمینی
چنانچه سوپ یا خورشت شما بیش از حد ترش شده است و در آن سبزیجات و سیب زمینی دارد، از قدری سیب زمینی و سبزیجات دیگر برای متعادل کردن ترشی غذا استفاده کنید.
استفاده از چربی
از قدری چربی برای کمتر کردن ترشی غذا یا خورشت استفاده کنید این چربی میتواند شامل انواع روغن مثل دنبه و روغن زیتون و قدری خامه باشد.
اضافه کردن پیاز داغ
پیاز داغ به جز خوشمزه تر کردن خورشت ها، می تواند ترشی غذا را کمتر کند. همان گونه که می دانید پیاز داغ مزه شیرینی کمی به غذا می دهد که همین کار سبب متناسب شدن ترشی غذا خواهد شد. برای اینکار، یک پیاز درشت را رنده کنید، آب آن را بگیرید و در تابه بدون روغن بریزید.
هنگامی که پیاز طلایی شد، روغن را اضافه کرده و آن را به خوبی سرخ کنید تا کاراملی رنگ شود. این نوع از پیاز داغ، کاملا می تواند در این مواقع به شما کمک کند و بلکه غذا را خوشمزه تر و جا افتاده تر نیز بکند!
استفاده از جوش شیرین
شیوه دیگر برای رفع ترش شدن غذا این است که از مقدار خیلی کم جوش شیرین استفاده کنید، ولی این مقدار باید خیلی خیلی کم باشد، چون جوش شیرین ضرر دارد.
جوش شیرین نقطه مقابل غذاهای ترش و اسیدی است؛ ولی باید خیلی کم استفاده شود و در برطرف کردن ترشی غذا خیلی مفید است.
اضافه کردن مواد اولیه
چنانچه غذا خیلی ترش شده و نمی توانید آن را میل کنید، شیوه آخر اضافه کردن مواد اولیه به خورش است. در حقیقت اگر وقت دارید، بهتر است غذا را دوباره تهیه کرده و با این غذای ترش مخلوط کنید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.