//
کدخبر: ۲۷۶۸۳۹ //

معاون وزیر بهداشت: بیماری کرونا در برخی استانها در وضعیت باثباتی قرار گرفته است

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: داروی رمدسیویر برای درمان کرونا درمان اصلی نیست و در این خصوص معجزه نمی‌کند.

معاون وزیر بهداشت: بیماری کرونا در برخی استانها در وضعیت باثباتی قرار گرفته است

دکتر علیرضا رئیسی روز پنجشنبه در حاشیه ستاد استانی کرونا استان بوشهر در جمع خبرنگاران افزود: تاثیر داروی رمدسیویر بستگی دارد به اینکه چه وقت استفاده شود.

وی بیان کرد: مقاله‌های مختلفی و ضد ونقیض زیادی در خصوص اثر بخش بودن این دارو نیز وجود دارد و در برخی از آنها اعلام شده داروی رمدسیویر تنها ۲۰ درصد تاثیر دارد با این وجود  ولعی در بین برخی پزشکان برای نوشتن و تجویز این دارو و گرفتن آن از سوی مردم وجود دارد.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بهترین درمان برای بیماری کرونا مراقبت و پیشگیری است نه تجویز دارو و در زمان حاضر  برای درمان این بیماری هیچ داروی مشخص و مطمئنی وجود ندارد.

 

رئیسی تاکید کرد: واکسن آنفلوآنزا تنها برای افراد پرخطر باید استفاده شود و نیازی نیست همه افراد از این واکسن استفاده کنند.

به گفته رئیسی افراد سالمند، افراد دارای بیماری مزمن کلیوی، تنفسی و قلبی، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی، سرطانی و مادرا ن باردار از جمله افرادی هستند که باید از واکسن آنفلوآنزا استفاده کنند.

وی یادآور شد: براساس پیش بینی انجام شده حدود ۲ملیون و ۵۰۰ هزار دوز واکسن باید دراختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حدود چهارمیلیون و ۵۰۰ هزار تا پنج میلیون دوز نیز در اختیار بخش خصوصی و داروخانه‌ها قرار بگیرد تا به مردم ارائه خدمت شود. 

رئیسی اضافه کرد: تا الان همه دنیا متقاضی واکسن آنفلوآنزا هستند و قرار دادها بسته و قول‌هایی داده شده و امید می‌رود قبل از مهر بخش نخست واکسیناسیون در اختیار ما قرار بگیرد تا افراد با ریسک بالا و پرخطر را واکسینه کرد.

وی ادامه داد:  کل تولید واکسن آنفلوآنزا در دنیا ۳۵۰ میلیون دوز است و همه دنیا متقاضی این واکسن به خصوص در این شرایط است به همین دلیل همه افراد نیازی به تزریق این واکسن ندارند و تنها باید افراد پرخطر از آن استفاده کنند.

وی در خصوص بیماری‌های غیر واگیر گفت: به طور کلی در دنیا افراد به دلیل ترس از بیماری کرونا در خصوص بیماری‌های غیرواگیر مراجعه نمی‌کنند و بیشتر اشغال تخت‌ها مربوط به بیماری کووید ۱۹ است.

رئیسی  با بیان اینکه  بیماریها متفاوت هستند اضافه کرد: بین ۱۸ تا ۲۸ درصد در خصوص بیماری‌های غیر واگیر کاهش مراجعه وجود دارد.

 

به گزارش فرتاک نیوز؛ معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در زمان حاضر به یک وضعیت باثباتی در برخی استان‌ها و در برخی دیگر نیز با روند کاهشی و در برخی دیگر نیز روند افزایشی و در وضعیت قرار  دارند.

وی ادامه داد: در برخی استان‌هایی که دستورالعمل‌های بهداشتی به خوبی رعایت شده شاهد کاهش بیماری و در برخی که توجهی نشده با روند افزایش روبرو هستیم.

رئیسی با تاکید براینکه استفاده از ماسک می‌تواند در کاهش بیماری بسیار موثر باشد اظهار کرد: ۱۰ روز است که به طور تقریبی در کشور وضع ثابت و با روند کاهشی بیماری روبرو هستیم و انتظار می‌رود همچنان نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با حساسیت برخورد شود.

وی ادامه داد: در استان بوشهر روزانه ۵۰ بیمار بستری و به همین اندازه ترخیص می‌شوند و به یک وضعیت ثبات رسیده هرچند هنوز به شیب تند کاهشی نرسیده است. 

به گفته رئیسی امید می‌رود براساس پیش بینی‌ها طی ۲ هفته آینده در استان بوشهر شاهد کاهش ورودی بیمارستان‌ها باشیم. 

رئیسی افزود: در زمان حاضر در برخی استان‌ها مانند خوزستان، کردستان و کرمانشاه شیب بیماری روند کاهشی و در برخی استان‌ها نیز به یک وضعیت ثابت و به سمت شیب کاهشی در حال حرکت هستند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۷۶۸۳۹ //
ارسال نظر