//
کدخبر: ۱۳۹۸۲۵ //

خطر رانش زمین و سقوط سنگ در جاده چالوس

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: بارش‌ها در جاده کرج - چالوس خطر سقوط سنگ و رانش زمین را افزایش داده بنابراین رانندگان نباید در محدوده‌هایی که احتمال ریزش وجود دارد، توقف کنند.

خطر رانش زمین و سقوط سنگ در جاده چالوس
به گزارش فرتاک نیوز،

مهرداد جهانی اظهار کرد: شامگاه گذشته شاهد بارش برف در محور کرج- چالوس در محدوده آسارا تا کندوان بودیم. دقایقی بعد از شروع بارش برف در این محور، نیروهای راهداری نسبت به برف‌روبی مسیر اقدام کرده تا تردد خودروها با مشکل مواجه نشود.

وی توضیح داد: در حال حاضر بارش برف در محور کرج – چالوس قطع شده و تردد در این محور بدون هیچ مشکلی در جریان است.

جهانی با اشاره به لغزنده بودن محورهای استان بیان کرد: با توجه به بارندگی‌ها مسیر تردد خودروها لغزنده بوده و از رانندگان تقاضا می‌شود با احتیاط برانند.

این مسئول با بیان وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان گفت: در حال حاضر تردد خودروها در محدوده پل فردیس و پل حصارک به کندی انجام می‌شود ولی در سایر مسیرها مشکلی وجود ترافیک و تردد خودروها به صورت روان در جریان است.

این مسئول توضیح داد: به رانندگان توصیه می‌شود لوازم ایمنی، پوشاک گرم، مواد غذایی کافی همراه داشته باشند تا در صورت وقوع حوادث با کمترین مشکل مواجه شوند.

مدیرکل منابع طبیعی البرز نیز از اختصاص 18 میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در استان خبر داد.

حامد فرضی اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغه‌های منابع طبیعی استان، وقوع سیل در مناطق کوهستانی از جمله بخش آسارا و طالقان است. طی سال‌های قبل شاهد وقوع اتفاقات ناگوار در این مناطق بودیم که تلخ‌ترین آنها سیل سیجان بود که خسارات جانی و مالی زیادی را به دنبال داشت.

وی افزود: نقشه مناطق بحرانی از حیث سیل‌خیزی در این دو شهرستان مشخص شده و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی نیز اعتبارات قابل توجهی برای اجرای طرح‌های آبخیزداری استان به تصویب رسیده است.

وی با اشاره به اعتبار تصویب شده برای اجرای طرح‌های آبخیزداری استان گفت: برای اجرای این طرح‌ها 18 میلیارد تومان به تصویب رسیده که بخش قابل توجهی از آن تا کنون اختصاص یافته است. با هماهنگی‌های به عمل آمده با فرمانداری‌ها و جذب مشارکت‌های مردمی اقدام به احداث جاده، پی‌کنی و جمع‌آوری سنگ برای احداث سازه‌های آبخیزداری کرده‌ایم.

فرضی توضیح داد: در حال حاضر طرح‌های آبخیز داری را در 20 حوزه بحرانی سیل خیز استان در دست اجرا داریم. این پروژه‌ها به طور متوسط 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند و امید است تا پایان سال عملیات اجرای آنها به پایان برسد. اجرای این پروژه‌ها در کنار کمک به کاهش خطر وقوع سیل، باعث تقویت سفره‌های زیرزمینی، جلوگیری از فرسایش خاک و توانمندسازی جوامع محلی به منظور تأمین آب پایدار در مناطق پایین دست می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی البرز گفت: تأمین منابع آب پایدار در مناطق پایین دست باعث رونق کشاورزی و اشتغالزایی برای روستاییان می‌شود.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ايسنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۳۹۸۲۵ //
ارسال نظر