دانشگاه رازی در ارزیابی نظام رتبهبندی لایدن در جمع دانشگاههای موثر جهان قرار گرفت
مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی گفت: دانشگاه رازی موفق شده برای دومین سال در این نظام رتبهبندی لایدن حضور داشته باشد و بالاترین رتبه را در بین دانشگاههای منطقه غرب کشور کسب کند.
دکتر کیانوش چقامیرزا مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی اظهار داشت: براساس تازهترین ارزیابی نظام رتبهبندی لایدن که در سال ۲۰۲۰ صورت گرفته، ۳۶ دانشگاه از ایران موفق شدهاند در این رتبهبندی قرار بگیرند که دانشگاه رازی موفق شده برای دومین سال در این نظام معتبر حضور داشته باشد و بالاترین رتبه را در بین دانشگاههای منطقه غرب کشور کسب کند.
دکتر چقامیرزا افزود: نظام رتبهبندی لایدن وابسته به دانشگاه لایدن هلند است و یکی از معتبرترین نظامهای ارزیابی دانشگاهها و موسسات پژوهشی دنیا به شمار میآید که سالانه دانشگاههای جهان را بر مبنای شاخصهای خود ارزیابی میکند، این نظام رتبهبندی اطلاعات مورد نیاز خود را از پایگاه تامسون رویترز دریافت میکند و دادههای ارزیابی شده در تازهترین ارزیابی مربوط به سه سال قبل یعنی بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ هستند.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی، با اشاره به شاخصهای نظام رتبهبندی لایدن که همگی در زمره شاخصهای پژوهشی قرار داشته و براساس تجزیه و تحلیل تولیدات علمی موسسات است، افزود شاخصهای نظام رتبهبندی لایدن در ۴ دسته مرجعیت علمی، همکاریهای بینالمللی، دسترسی آزاد و تنوع جنسیتی دستهبندی شدهاند و شرط ورود دانشگاهها در نظام رتبهبندی لایدن داشتن حداقل ۱۰۰۰ مدرک در پایگاه web of knowledge در یک بازه زمانی ۳ ساله است.
دکتر چقا میرزا یادآور شد: برای ورود در نظام رتبهبندی لایدن نیازی به ثبت نام و یا ارسال پرسشنامه نیست و موسساتی که شرایط مد نظر این نظام را داشته باشند در ارزیابی قرار میگیرند.
وی با اشاره به رتبه دانشگاه رازی در هر یک از شاخصهای نظام رتبه بندی لایدن افزود: دانشگاه رازی در بین دانشگاههای جامع کشور، رتبه ۱۲را در شاخص مرجعیت علمی، رتبه ۱۱را در شاخص همکاری علمی، رتبه ۱۱ را در شاخص دسترسی آزاد و رتبه ۱۲را در شاخص تنوع جنسیتی کسب کرده است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.