//
کدخبر: ۲۸۵۹۴۹ //
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

کرونا مانند بمب خوشه ای همه استان را فرا گرفته است / با ادامه این روند تخت خالی در استان نخواهیم داشت

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: کووید ۱۹ مانند بمب خوشه ای همه استان را فرا گرفته و هر آن احتمال منفجر شدن این بمب ها وجود دارد در شرایط جنگ با ویروسی نامرئی هستیم ولی اثری از جان پناه رفتن مردم نمی بینیم و همچنان خیابان ها شلوغ و پر ازدحام است.

کرونا مانند بمب خوشه ای همه استان را فرا گرفته است / با ادامه این روند تخت خالی در استان نخواهیم داشت
به گزارش فرتاک نیوز،

نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اصحاب رسانه امروز (۱۴ آبان ماه ۹۹) برگزار شد.

با آمدن موج سرما و بستن دریچه های هوا وعدم تهویه مناسب روند بیماری افزایش خواهد داشت

 دکتر محمود رضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ابتدای این جلسه اظهار داشت: در موج سوم بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده با افزایش تعداد موارد بستری مواجه هستیم و بر اساس پیش بینی های جدید با آمدن موج سرما و بستن دریچه های هوا وعدم تهویه مناسب فضای منازل این روند افزایش خواهد داشت.

کووید ۱۹ مانند بمب خوشه ای همه شهر را فرا گرفته و هر آن احتمال منفجر شدن این بمب ها وجود دارد

 رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان داشت: کووید ۱۹ مانند بمب خوشه ای همه شهر را فرا گرفته و هر آن احتمال منفجر شدن این بمب ها وجود دارد و با توجه به اینکه در شرایط جنگ با ویروسی نامرئی هستیم ولی اثری از جان پناه رفتن مردم نمی بینیم و همچنان خیابان ها شلوغ و پر ازدحام است.

طی شبانه روز گذشته ۱۹۸ نفر در بیمارستان های استان بستری شده اند

وی افزود: وضعیت استان کرمانشاه وضعیت بسیار نامناسبی است و کادر درمان با چنگ و دندان در حال انجام وظیفه هستند از ابتدای شروع اپیدمی تا کنون ۱۷ هزار و ۸۴۹ نفر در استان بستری شده اند و در حال حاضر نیز یکهزار و ۹۹ بیمار در بیمارستان های استان تحت درمان می باشند همچنین طی شبانه روز گذشته ۱۹۸ نفر در بیمارستان های استان بستری شده اند و ۹۲۰ نفر نیز بر اساس معیارهای تشخیصی تاکنون فوت شده اند که در این زمینه  یک سوم تخت‌های بیمارستانی و یک دوم تخت های دانشگاهی اشغال شده است.

در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) خدمات از بیماران دیگر گرفته شده تاخیرها عوارض درمانی در بعضی از بیماری‌ها ایجاد خواهد کرد

 دکتر مرادی گفت: در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) خدمات از بیماران دیگر گرفته شده و در اختیار بیماران کووید ۱۹ قرار می گیرد این تاخیرها در آینده عوارض درمانی در بعضی از بیماری‌ها ایجاد خواهد کرد که باعث آسیب به مردم می‌شود.

اکسیژن مورد نیاز هر بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در هر دقیقه ۱۰ تا ۱۵ لیتر است

وی خاطر نشان کرد: اکسیژن مورد نیاز هر بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در هر دقیقه ۱۰ تا ۱۵ لیتر است و گاهی در ICU برای هر بیمار در هر دقیقه  ۳۰ لیتر اکسیژن استفاده می شود این در حالی است که دستگاههای اکسیژن ساز در هر دقیقه ۶۰۰ تا ۹۰۰ لیتر اکسیژن تولید می کنند که در این زمینه مجبور شدیم در شهرستان‌های سرپل ذهاب، پاوه، قصرشیرین، هرسین هر کدام یک دستگاه در بیمارستان امام رضا (ع) ۴ دستگاه، بیمارستان فارابی ۴ دستگاه، و جمعا ۱۳ دستگاه اکسیژن ساز در این مدت خریداری نماییم که مجموعاً ۲۶ میلیارد تومان هزینه داشته است و همچنان هم با کمبود دستگاه اکسیژن ساز در استان مواجه هستیم.

 ۱۲۷ میلیارد تومان هزینه خرید وسایل و تجهیزات در بحث کووید ۱۹ شده است

 ایشان همچنین با اشاره به خریداری تجهیزات دیگری در بحث بیماری کووید ۱۹ نیز گفت: در مجموع حدود ۱۲۷ میلیارد تومان هزینه خرید وسایل و تجهیزات در بحث کووید ۱۹ شده است.

هزینه ۶ دوز رمدسیویر برای هر بیمار ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است

 دکتر مرادی افزود: هر بیمار در طول مدت بستری به ۶ دوز داروی رمدسیویر نیاز دارد که متاسفانه این دارو مشمول بیمه نیست و هزینه آن برای هر بیمار ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است هر چند هزینه بستری بیماران رایگان است ولی در این زمینه نیازمند یاری خیرین هستیم.

از فردا دارو رمدسیویر در سطح بیمارستانها توزیع خواهد شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: داروی رمدسیویر تنها داروی ضد ویروس است که برای این بیماری استفاده می شود تا دیروز این دارو به همراهان بیمار تحویل داده می شد تا سریعا آن را به بیمارستان برسانند از فردا نماینده بیمارستان ها به سازمان غذا و دارو مراجعه میکند و این دارو بازهم در سطح بیمارستانها توزیع خواهد شد.

تا کنون ۲ هزار و ۶۰۰ نفر از پرسنل بهداشت و درمان در استان به کرونا مبتلا شده اند

این مقام مسئول تعداد پرسنل مبتلا شده به کووید ۱۹ در استان  را ۲ هزار و ۶۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: با ا اختصاص دو هفته قرنطینه برای هر کدام از این افراد در بحث جایگزین کردن  افراد شرایط سختی داریم و با توجه به اینکه بیماران بستری شده نیز دیگر همراه ندارند کار کادر بهداشت و درمان سخت تر شده است.

 با ادامه روند افزایشی تخت خالی در استان وجود نخواهد داشت

دکتر مرادی اضافه کرد: بر اساس پیش بینی ها اواخر آذرماه و اوایل دی ماه تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اضافه خواهد شد هرچند قرار است از ظرفیت بیمارستان های سپاه، ارتش، و نیروی انتظامی ستفاده کنیم ولی در این بیمارستان‌ها زیرساخت‌های مناسبی وجود ندارد و اگر این روند ادامه پیدا کند تخت خالی وجود نخواهد داشت.

ایشان در ادامه با اشاره به داروی ساخته شده توسط دکتر مصطفایی پزشک کرمانشاهی نیز گفت: این پزشک کرمانشاهی در کارآزمایی شرکت کرده‌ ولی مراحل تایید دارو طولانی است و تا مراحل تایید دارو انجام نگیرد این دارو مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.

پیشنهاد‌ منع رفت و آمد در ساعت شب به استاندار کرمانشاه داده شده است

وی در پایان گفت:با اینکه بسیاری از شهرها تعطیل شده اند ولی هنوز هم شاهد تردد و رفت آمد بی محابای مردم در سطح استان هستیم در این زمینه پیشنهادی برای منع رفت و آمد در ساعت شب به استاندار کرمانشاه داده شده که در صورت تایید، این پیشنهاد اعمال خواهد شد.

خبرنگار:#طیبه دولت آبادی

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۸۵۹۴۹ //
ارسال نظر