//
کدخبر: ۳۰۹۷۴۶ //

ثبت نام در سامانه واکسیناسیون کرونا الزامی است

معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: فرایند نوبت دهی و واکسیناسیون گروه‌های اولویت‌دار از طریق سامانه کشوری ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا انجام می‌شود بنابراین ثبت اطلاعات افراد مذکور در این سامانه برای دریافت واکسن الزامی است .

ثبت نام در سامانه واکسیناسیون کرونا الزامی است
به گزارش فرتاک نیوز،

دکتر ایاد بهادری منفرد روز دوشنبه گفت: سامانه مذکور به منظور تعیین زمان و نوبت تزریق واکسن کووید-۱۹ براساس سند ملی واکسیناسیون برای گروه های سنی اعلامی راه اندازی شده است که در حال حاضر افراد بالای ۸۰ سال و متولدین سال ۱۳۲۰ و قبل از آن  در اولویت قرار دارند .

وی به تبیین روند نوبت دهی واکسیناسیون کرونا و نحوه مراجعه گروه های اولویت بندی شده در حوزه این دانشگاه پرداخت و افزود: تاکنون انجام واکسیناسیون گروههای اولویت دار براساس اطلاعات ثبت شده در سامانه سیب و از طریق مراکز جامع خدمات سلامت انجام می شد که با گروه سنی مثلا بالای ۸۰ سال تماس گرفته و خواستار مراجعه آنان برای تزریق واکسن می شدند.

وی توضیح داد: سالمندان بالای ۸۰ سال (اعم از ثبت شدگان یا ثبت نشدگان در سامانه سیب) برای دریافت نوبت واکسن می توانند به سامانه کشوری ثبت نام واکسیناسیون  به نشانی  salamat.gov.ir  مراجعه کرده و اطلاعات مورد نیاز را ثبت کنند .

به گفته بهادری پس از ثبت نام در سامانه مذکور، در طی چند روز، زمان و محل تزریق واکسن از طریق پیامک به تلفن همراه فرد ثبت نام شده ارسال خواهد شد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه با ذکر این مطلب که در حال حاضر واکسیناسیون صرفا براساس اطلاعات مندرج در سامانه انجام می شود به سالمندان تهرانی بالای ۸۰ سال توصیه کرد  حتما در سامانه مذکور ثبت نام کنند تا اطلاع رسانی و نوبت دهی واکسن کرونا برای آنان انجام شود .

به گفته وی افرادی که در بازه زمانی مربوطه به هر دلیلی موفق به دریافت واکسن نشوند نگران نباشند و در اولین فرصت برای انجام واکسیناسیون خود مراجعه کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود بیماران خاص و صعب العلاج، بیماران دیالیزی و مبتلایان به سرطان، تالاسمی،  ام اس، هموفیلی و اتوایمیون را از دیگر گروه هایی برشمرد که در اولویت تلقیح  واکسن کرونا قرار دارند و یادآور شد که واکسیناسیون این گروه از بیماران نیز در مراکز بهداشتی و یا درمانی مشخص شده دانشگاه انجام می شود.

دکتر بهادری با اشاره به اطلاعات ثبت شده بیماران مذکور از طریق مراکز درمانی یا انجمن های مربوطه گفت: طبق برنامه ریزی توامان معاونت درمان و بهداشتی دانشگاه مراکزی برای تزریق واکسن این بیماران در نظر گرفته شده است.

 

نحوه مراجعه بیماران سرطانی ثبت نشده در سامانه های سلامت برای دریافت واکسن   

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بهادری منفرد با اشاره به سردرگمی برخی از بیماران صعب العلاج  گفت: گروهی از بیماران ساکن در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نظیر مبتلایان به سرطان ممکن است در مراکز خصوصی تحت درمان باشند و اطلاعات آنان در سامانه های سلامت دانشگاه ثبت نشده باشد.

وی  افزود: با همکاری معاونت درمان و بهداشت دانشگاه ؛ این افراد می توانند ضمن همراه داشتن مدارک لازم شامل مدارک بالینی و محل سکونت خود به یکی از چهار مرکز دانشگاه شامل بیمارستان های طرفه، مهدیه ، ۱۵ خرداد و اختر مراجعه کرده و پس از تایید مدارک توسط نماینده مستقر معاونت درمان در مرکز مذکور واکسن کرونا دریافت کنند.

بهادری منفرد مجددا با تاکید بر این که واکسیناسیون صرفا طبق فراخوان گروه های سنی اولویت دار انجام می شود از افراد خواست به هیچ عنوان خارج از نوبت خود به مراکز بهداشتی مراجعه نکنند و پس از ثبت نام در سامانه منتظر اعلام نوبت و محل تزریق واکسن بمانند.

 

واکسیناسیون گروههای مختلف سنی به تدریج انجام می شود

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: واکسیناسیون به مرور برای گروههای سنی مختلف انجام می شود. بنابراین مردم دغدغه ای در این خصوص نداشته باشند فقط با رعایت پروتکل های بهداشتی از خود در مقابل بیماری کووید ۱۹ حفاظت کنند و منتظر باشند تا در موعد مقرر واکسن را دریافت کنند.

وی با اشاره به این که همکاران مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در تمامی روزهای هفته و حتی روزهای تعطیل در دو شیفت صبح و عصر مشغول انجام واکسیناسیون مراجعان براساس فراخوان اعلام شده هستند از زحمات و تلاشهای  مدافعان سلامت حوزه بهداشت دانشگاه در این راستا و طی ۱۴ ماه گذشته قدردانی کرد.

 

راه اندازی مراکز تجمعی برای ارایه خدمات مطلوب واکسیناسیون به سالمندان

بهادری منفرد رویکرد معاونت بهداشتی دانشگاه را انتقال اجرای طرح واکسیناسیون از مراکز بهداشتی به سمت مراکز تجمعی ذکر کرد تا براساس آن امکانات رفاهی و استراحتی بیشتری برای دریافت کنندگان واکسن (سالمندان بالای ۸۰ سال) فراهم شود.

 وی همچنین به راه اندازی سه مرکز تجمعی در حوزه مرکز بهداشت شمال تهران و همچنین طرح واکسیناسیون سالمندان دراتومبیل در بوستان سرخه حصار توسط مرکز بهداشت شرق تهران اشاره کرد که دراین طرح سالمندان داخل ماشین معاینه شده و واکسینه می شوند و پس از دقایقی استراحت به منزل خویش بازمی گردند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه سخنان خود بر لزوم هماهنگی و یکپارچگی بیشتر سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت درخصوص خدمت رسانی و اجرای طرح واکسیناسیون کرونا تاکید کرد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۰۹۷۴۶ //
ارسال نظر