//
کدخبر: ۳۳۵۴۰۶ //

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و بنیاد حفظ آثار کرمانشاه

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس کرمانشاه به منظور انتقال تجربیات دوران دفاع مقدس به نسل امروز منعقد شد.

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و بنیاد حفظ آثار کرمانشاه
به گزارش فرتاک نیوز،

سردار ناصر باباخانی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس در ابتدای این جلسه اظهار داشت: با انعقاد این تفاهم نامه دانشجویان به صورت اختیاری دو واحد درسی را انتخاب خواهند کرد که در این زمینه دانشجویان که سرمایه‌های اصلی انقلاب اسلامی هستند با تجربیات رزمندگان دوران دفاع مقدس آشنا خواهند شد و پیام آورانی برای انتقال این تجربیات به نسل آینده خواهند بود.

وی از تدوین دانشنامه‌ دفاع مقدس با سه موضوع شهدا، جغرافیای دفاع مقدس و فرهنگی خبر داد و گفت: در بحث فرهنگی به کمک اساتید و دانشجویان در این زمینه نیازمندیم که هر چه سریعتر این دانشنامه چاپ و در دسترس عموم قرار گیرد. 

 سردار باباخانی تصریح کرد: اگر دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری پایان نامه های خود را با موضوع دفاع مقدس ارائه دهند بعد از تصویب از میزان خدمت سربازی آنان کاسته خواهد شد و از حمایت‌های مادی و معنوی نیز برخوردار خواهند شد.

photo_۲۰۲۱-۱۲-۲۱_۱۵-۳۵-۱۷

در ادامه این جلسه دکتر بهمن سعیدی پور رئیس دانشگاه پیام نور کرمانشاه نیز اظهار داشت: دفاع مقدس یک ارزش است و در این زمینه باید رفتارهایمان را مبتنی بر این ارزش نماییم و با مطالبه‌گری این ارز‌ش‌ها را مشخص و به شکل باید و نبایدهای رفتاری منتقل نماییم.

وی افزود: دانشگاه باید مسئله محور باشد و مسائل و مشکلات جامعه را در قالب پژوهش حل و فصل نماید و در این زمینه هر نهادی خارج از دانشگاه با ارائه پیشنهاد و راهکار ما را یاری خواهد کرد.

رئیس دانشگاه پیام نور در گوشه دیگری از سخنانش گفت: امروز در کنار انعقاد تفاهم نامه با بنیاد حفظ آثار از یازده پژوهشگر برتر کشوری دانشگاه پیام نور نیز تجلیل شد.

وی خاطر نشان کرد: این مراسم به صورت وبینار برگزار شد ولی همزمان پژوهشگران منطقه پنج کشور شامل استان‌های کرمانشاه، ایلام و کردستان در کرمانشاه حضور یافتند.

خبرنگار:طیبه دولت آبادی

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۳۵۴۰۶ //
ارسال نظر