//
کدخبر: ۵۰۳۴۸۲ //

آغاز به کار نمایشگاه فروش بهاره در کرمانشاه

معاون اداری و اجرایی نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه از آغاز به کار نمایشگاه فروش بهاره - ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز 1404 از (۱۹ اسفند) در کرمانشاه خبر داد.

آغاز به کار نمایشگاه فروش بهاره در کرمانشاه
به گزارش فرتاک نیوز،

حامد وفاپور ، با بیان اینکه این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه‌های کرمانشاه واقع در انتهای پارک شاهد دایر شده، گفت: نمایشگاه فروش بهاره به مدت شش روز از 19 تا 24 اسفند ماه برپا است.

وی مساحت این نمایشگاه را دو هزار مترمربع اعلام کرد و افزود:در این نمایشگاه 100غرفه از واحدهای تولیدی و توزیعی استان کرمانشاه حضور دارند.

معاون اجرایی نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه، مواد غذایی، آجیل و خشکبار، شیرینی، کیف و کفش، پوشاک و ... را از جمله اقلامی دانست که در این نمایشگاه عرضه می‌شود و خاطرنشان کرد: کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه با ۱۰ تا ۱۵ درصد تخفیف در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وفاپور یادآور شد: تعدادی غرفه نیز جهت عرضه کالاهای اساسی شامل مرغ، گوشت قرمز گرم و منجمد،و.... با قیمت تنظیم بازار در نظر گرفته شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۳۴۸۲ //
ارسال نظر