//
کدخبر: ۶۶۲۱۱ //
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس:

استانی‌شدن بودجه ۹۷ با آموزش‌وپرورش چه می‌کند؟

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت:‌ استانی‌شدن بودجه آموزش‌وپرورش یک تجربه شکست‌خورده است و باعث می‌شود فشار کسری بودجه از وزارتخانه به ادارات آموزش‌وپرورش استان‌ها منتقل شود.

استانی‌شدن بودجه ۹۷ با آموزش‌وپرورش چه می‌کند؟
به گزارش فرتاک نیوز،

حمیدرضا حاجی‌بابایی درباره بودجه آموزش‌وپرورش در سال 97 اظهار کرد:‌ استانی شدن بودجه آموزش‌وپرورش یک تجربه شکست‌‌خورده و این مسئله با آسیب‌هایی همراه است؛ نخست آنکه اعتباراتی که در سطح ملی در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گیرد در استان‌ها به این اندازه قرار نخواهد گرفت چون بودجه آموزش‌وپرورش در تنگنای نیازهای فراوان استانداری‌ها قربانی خواهد شد.

 

وی افزود:‌ با استانی شدن بودجه به‌دلیل عملکرد متفاوت استان‌ها زمینه اعتراض معلمان گسترده خواهد شد به این دلیل که دریک استان اضافه‌کار به‌نحوی داده می‌شود و در استان دیگر به‌نحوی دیگر و این مسئله باعث تحمیل فشارهایی به معلمان می‌شود.

 

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پشت‌پرده استانی‌ کردن بودجه خصوصی‌سازی است، گفت: استانداری‌ها مأموریت پیدا می‌کنند با واگذاری مدارس به بخش خصوصی به بودجه خود کمک کنند،‌ این روش بودجه‌ریزی برای خصوصی‌سازی آموزش‌وپرورش و واگذاری مدارس به بخش خصوصی و واگذاری دانش‌آ‌موزان به مدارس غیردولتی است که باعث تضعیف مدارس دولتی می‌شود و این مدارس به‌عنوان اولویت نخست آموزش‌وپرورش نخواهند بود.

 

حاجی‌بابایی تأکید کرد:‌ با استانی شدن بودجه، مدیران کل استان‌ها از یک مدیر برنامه‌ریز و آموزشی به مدیر تدارکاتی تبدیل خواهند شد. فشار کسری بودجه از سازمان مدیریت و وزارت آموزش‌وپرورش به ادارات آموزش‌وپرورش استان‌ها منتقل می‌شود و چون آنها توان لازم برای تأمین بودجه را نخواهند داشت نارضایتی و کمبود اعتبار بیشتر خودنمایی خواهد کرد همچنین فشار سنگین کسری بودجه و مشکلات موجود در آموزش‌وپرورش به استانداری‌ها  و ادارات کل آموزش‌‌وپرورش منتقل خواهد شد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: تسنیم
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۶۶۲۱۱ //
ارسال نظر