اولویت بندی ثبت سفارش ها برای واردات مواد اولیه واحدهای تولیدی انجام شد
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تمهیدات لازم برای فعالیت واحدهای تولیدی گرفته شده، گفت: اولویت بندی ثبت سفارش ها انجام و اعتبارات تخصیص داده شده و به محض ورود مواد اولیه التهاب خفیفی که در برخی از واحدهای تولیدی وجود دارد، برطرف خواهد شد.
منصور معظمی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اسفراین با اشاره به اینکه مشکلاتی برای برخی از واحدهای تولیدی در پی رفتارهای غیراخلاقی و قلدرمآبانه سردمداران آمریکا به وجود آمده است، اظهارداشت: دولت تدابیر لازم برای پاسخگویی به نیازهای واحدهای تولیدی و مقابله با اقدام آمریکا اندیشیده است.
وی افزود: یکی از تصمیمات گرفته شده این است که بخشی از درآمدهای ارزی به کالای راهبردی اختصاص داده شده و با ارز چهار هزار و 200 تومانی تحت هر شرایطی تحویل خواهد شد و در این راستا سفارش های لازم داده شده که بخش از آن رسیده و بخش دیگر آن بر اساس فرآیندهای وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت در حال ورود است.
معظمی گفت: پیش بینی های لازم حتی با آغاز جدی تحریم ها انجام شده که مردم با مشکل برخورد نکنند و کالاهای راهبردی با ارز چهار هزار و 200 تومانی تامین شده است و هیچ گونه محدودیت در تهیه آن نیست.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه امسال صادرات غیرنفتی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، گفت: گروه دوم تامین ارز از محل صادرات غیرنفتی است که 80 درصد ارز به دست آمده از ناحیه فروش محصولات پتروشیمی، میعانات گازی، مواد معدنی و فولای باید با قیمت چهار هزار و 200 تومان و 20 درصد دیگر هم توافقی مورد استفاده واحدهای تولیدی قرار گیرد.
وی با اشاره به ممنوعیت ورود یک هزار و 500 قلم کالا به کشور، اظهارداشت: این فرصت خوبی برای واحدهای تولیدی است که محصولاتشان را وارد بازار کنند.
معظمی با بیان اینکه آمارها نشان می دهد وضعیت تولید در سه ماه نخست امسال نسب به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است، افزود: تولید در نفت خام، پتروشیمی خودرو و کالاهای راهبردی کاملا افزایش داشته است.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت بخش از علت التهابات بازار را ساخته و پرداخته کسانی دانست که علاقه مند به توسعه کشور نیستند و بخش بسیار اندکی نیز به دلیل سود و رانت خواری است.
وی در خصوص ادامه فعالیت شرکت های خارجی در ایران با توجه به فرصت داده شده از سوی رئیس جمهوری آمریکا گفت: رفتارهای واقعی شرکت ها با رفتار اجتماعی شان بعضا یکی نیست و هیچ کدام از شرکت های که با ایران قرارداد دارند مایل به ترک کشورمان به دلیل وجود بازار خوب و جذاب نیستند اما، به دنبال آن هستند که برای آمریکا هم حساسیت ایجاد نکنند.
وی افزود: برخی ازاین شرکت ها به دنبال گرفتن مجوز هستند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.