//
کدخبر: ۱۲۶۵۰۶ //
گزارشی از وضعیت بازار ارز در روز صعود و سقوط

نوسان‌گیران هم گیج شدند

امروز یکی از روزهای پرنوسان بازار ارز طی مدت گذشته بود و قیمت‌ها بدون منطق و دلیل روشنی به یکباره افزایش و در مدت زمان بسیار کوتاهی ریزش داشت. بلاتکلیفی قیمت‌ها در حدی بود که روز سختی را برای نوسان‌گیرانی که به بازار آمده بودند رقم زد؛ به طوری که حتی برخی از آنها می‌گفتند نمی‌دانیم باید چه کنیم!

نوسان‌گیران هم گیج شدند
به گزارش فرتاک نیوز،

قیمت دلار برای امروز (سه‌شنبه) از حدود ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان شروع و در فاصله یکی دو ساعت تا ۱۴ هزار و ۹۰۰ تومان پیش رفت. از سوی دیگر یورو نیز همزمان روند رو به رشدی در پیش گرفت و از حدود ۱۵ هزار و ۸۰۰ تا ۱۷ هزار تومان افزایش داشت؛ اما این رشد فقط برای دقایقی بود و در کمتر از نیم ساعت ریزش حداقل ۱۰۰۰ تومانی در هر دو ارز اتفاق افتاد؛ به گونه‌ای که به یکباره دلار تا ۱۴ هزار تومان و یورو تا ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان کاهش قیمت داشت. بعد از این بار دیگر دلار روند نزولی به خود گرفته و به حدود ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان رسید و زمانی که همه فکر می‌کردند این ریزش ادامه دارد، بار دیگر قیمت افزایشی و به ۱۴ هزار و ۳۰۰ تومان رسید، اما این پایان ماجرای قیمت دلار برای امروز نبود و ریزش مجددی اتفاق افتاد، به طوری که دلار تا زمان تنظیم این گزارش به حدود ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان و یورو نیز حدود ۱۶ هزار و ۲۰۰ تومان قیمت خورد.

گذری بر محوطه میدان فردوسی به عنوان یکی از بازارهای اصلی معاملات ارزی نشان از روز پرهیجان و البته پرالتهابی داشت؛ به طوری که بازار شلوغ و پررفت و آمد بود و بیش از خریدار، این فروشنده‌ها بودند که برای نوسان‌گیری به بازار آمدند. اما در همین بین حتی نوسان‌گیران هم نمی‌دانستند دقیقا چه اتفاقی در بازار در حال رخ دادن است؛ چرا که فرصت معامله بسیار محدود و در فاصله کوتاه و حتی در چند دقیقه، ممکن بود نرخ‌ها کاملا ریزشی و یا افزایشی باشد.

آن طور که فعالان بازار ارز می‌گویند دیگر در این بازار  منطقی حکمفرما نیست و نمی‌توان حتی برای ساعتی آن را پیش‌بینی کرد. قیمت‌ها دقیقه‌ای شده و مشخص نیست بر چه اساسی تغییر می‌کند. در این بین اگر افراد به طور حرفه‌ای وارد بازار نشوند، به طور حتم با زیان بالایی مواجه خواهند شد.

جریان بازار ارز و نوسان آن در حالی پیش می‌رود که هر زمانی که کاهش قیمت در روزهای اخیر اتفاق افتاده و ریزشی وجود داشته باشد، برخی می‌گویند اکنون بانک مرکزی برای تزریق ارز به بازار وارد شده است. این در شرایطی است که همتی -رئیس کل بانک مرکزی- در آخرین اظهارات خود نیز بار دیگر بر این موضوع تاکید داشته که منابع ارزی را فقط برای تقاضاهای واقعی صرف خواهد کرد. وی گفته است که علی رغم تلاش دولت ترامپ برای قطع درآمدهای ارزی ایران تدابیر مختلفی برای خنثی سازی آن انجام گرفته و بانک مرکزی با قدرت ارز مورد نیاز کالاهای اساسی و ضروری و نیز مواد اولیه و کالاهای واسطه‌ای کارخانه‌ها و نیازهای واقعی مردم را تامین می‌کند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ايسنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۲۶۵۰۶ //
ارسال نظر