//
کدخبر: ۴۳۳۹۸۷ //
ادعای رئیس سازمان تامین اجتماعی؛

۴۰۰ قلم داروی گرانقیمت بیمه شد / سرنوشت بدهی هنگفت دولت به تامین اجتماعی

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با بیان اینکه با اجرای طرح دارویار بالغ بر 400 قلم داروی جدید و پرهزینه به فهرست تعهدات دارویی بیمه‌ها افزوده شده، گفت: نزدیک به 250 هزار میلیارد تومان از بدهی دولت‌ها به صندوق تأمین‌اجتماعی عمدتاً از محل واگذاری سهام و ردیف بودجه‌ای پرداخت شده است.

400 قلم داروی گرانقیمت بیمه شد / سرنوشت بدهی هنگفت دولت به تامین اجتماعی
به گزارش فرتاک نیوز،

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در چهل‌ونهمین سفر استانی پس از بازدید از درمانگاه و شعبه تأمین‌اجتماعی گلپایگان در استان اصفهان، رویکرد محوری این سازمان را توسعه خدمات به ویژه خدمات درمانی اعلام کرد و از آمادگی سازمان تأمین‌اجتماعی برای فراهم کردن بسترهای توسعه خدمات درمان تخصصی در درمانگاه تأمین‌اجتماعی گلپایگان تأکید کرد.

براساس اعلام روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، موسوی بعد از بازدید از درمانگاه و شعبه تأمین‌اجتماعی این شهرستان که با حضور سید مسعود خاتمی نماینده حوزه انتخابیه گلپایگان و خوانسار و فرماندار و جمعی از مسئولان این منطقه انجام شد، در جلسه شورای اداری فرمانداری گلپایگان گفت: مأموریت و رسالت سازمان تأمین‌اجتماعی؛ تأمین آرامش و آسایش برای مخاطبان و ذی‌نفعان هم در دوران اشتغال و هم در آینده فراغت از اشتغال آنان است. اگر امروز گرفتار روزمرگی‌ها شویم و از تدبیر و برنامه‌ریزی هدفمند برای آینده غفلت کنیم، نمی‌توانیم برای آینده اقشار تحت پوشش، استمرار خدمات را تضمین کنیم.

براساس اظهارات مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، سازمان تأمین‌اجتماعی در این دولت، از ریل آینده‌سوزی و آینده‌خواری خارج شده و وارد ریل آینده‌سازی شده ا‌ست؛ البته حرکت در این مسیر بسیار سخت و دشوار است اما با ادامه رویکرد تحولی سازمان تأمین‌اجتماعی و حمایت و همراهی مثال‌زدنی همه ارکان نظام، به آینده بسیار خوشبین هستیم.

موسوی تسویه 106 هزار میلیارد تومان بدهی بانکی سازمان تأمین‌اجتماعی را دستاوردی بسیار بزرگ توصیف کرد و گفت: در ابتدای این دولت در سازمان تأمین‌اجتماعی برای پرداخت 26 تا 27 هزار میلیارد تومان حقوق ماهانه ذی‌نفعان، هر ماه 4 تا 5 هزار میلیارد تومان کسری داشتیم اما مجلس و دولت کاری کم‌نظیر انجام دادند و با تأدیه بی‌سابقه 250 هزار میلیارد تومان از بدهی‌های دولت به سازمان که در دولت‌های قبلی سابقه نداشته است، این امکان فراهم شد که سازمان تأمین‌اجتماعی بدهی بانکی عظیمی را که سبب شده بود این سازمان به‌عنوان ابربدهکار بانکی معرفی شود، تسویه کند که اگر این تسویه بدهی انجام نمی‌شد هزینه مالی سالانه آن برای سازمان در حدود 25 هزار میلیارد تومان می‌بود.

به گفته مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، سازمان تأمین‌اجتماعی 50 درصد جامعه را تحت پوشش دارد و باید با اصلاحاتی که در مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه آغاز شده و با همراهی دولت تلاش کنیم پایداری سازمان را برمبنای محاسبات بیمه‌ای تضمین کنیم تا این سازمان که متعلق به شاغلان، بازنشستگان و فعالان حوزه کسب و کار و نهادی بین‌النسلی است بتواند در آینده نیز به خدمات ارزشمند خود به نسل‌های آتی ادامه دهد.

موسوی هدف از سفرهای استانی را بررسی میدانی شرایط ارائه خدمات به شرکای اجتماعی اعلام و اظهار کرد: برخلاف آنچه که گاهی برخی می‌گویند در این دولت نه تنها هیچ دارویی از فهرست تعهدات بیمه‌های پایه خارج نشده بلکه با اجرای طرح دارویار بالغ بر 400 قلم داروی جدید و پرهزینه نیز به فهرست تعهدات دارویی بیمه‌ها افزوده شده است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی تاکید کرد: صندوق بیماران صعب‌العلاج برای حمایت مؤثر از این بیماران تأسیس شده که در سال جاری اعتباری 5 هزار میلیارد تومانی برای آن اختصاص یافته است. پوشش بیمه‌ای درمان‌های ناباروری نیز اقدام دیگری است که در این دولت در مسیر توسعه خدمات و صیانت از مردم انجام شده است.

براساس اظهارات موسوی، در دو و نیم سال گذشته، نزدیک به 250 هزار میلیارد تومان از بدهی دولت‌ها به صندوق تأمین‌اجتماعی عمدتاً از محل واگذاری سهام و نیز ردیف بودجه‌ای که در سال جاری برای اولین بار در بودجه پیش‌بینی شده، پرداخت شده است که هم از لحاظ عدد و رقم و هم از حیث کیفیت دارایی‌هایی که به سازمان تأمین‌اجتماعی واگذار شده، کم‌نظیر و بی‌سابقه است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی هوشمندسازی و شفاف‌سازی و مبارزه با فساد را از اولویت‌های موردتوجه سازمان تأمین‌اجتماعی دانست و گفت: در این دولت تعداد خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به 62 خدمت رسیده و در بحث نسخه الکترونیک نیز که گام بسیار بزرگی در مسیر هوشمندسازی بوده است، هم اکنون بالغ بر 97 درصد نسخه‌نویسی و 99 درصد نسخه‌پیچی در قالب سامانه نسخه الکترونیک انجام می‌شود و در کنار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر سازمان‌های بیمه‌ درمان در حال ورود به فاز تشکیل پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان هستیم.

به گفته موسوی، در حوزه ارتقای شفافیت، با راه‌اندازی سامانه "تأمین‌نما" همه اطلاعات و اعداد و ارقام عملکردی سازمان تأمین‌اجتماعی در معرض قضاوت و ارزیابی همگان قرار گرفته و در حوزه مبارزه با فساد و با هدف بهره‌گیری از ظرفیت نظارت مردمی در ارتقای سلامت سازمان، درگاه  نظارت مردمی سازمان را راه‌اندازی کرده‌ایم.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۳۳۹۸۷ //
ارسال نظر