//
کدخبر: ۱۳۹۰۳۰ //

درگیری در اردوگاه فلسطینیان لبنان بار دیگر شعله ور شد

پس از یک هفته آرامش، درگیری های خشونت بار در اردوگاه فلسطینی نشین «المیه و میه» در لبنان از سر گرفته شد.

درگیری در اردوگاه فلسطینیان لبنان بار دیگر شعله ور شد
به گزارش فرتاک نیوز،

درگیری ها بین دو گروه فلسطینی «فتح» و «انصارالله» از عصر امروز (پنجشنبه) در این اردوگاه که در شهر صیدا در جنوب لبنان واقع است، آغاز و تاکنون ادامه داشته است.

صدای تیراندازی و شلیک آر.پی.جی در شهر صیدا شنیده می شود.

نیروهای ارتش لبنان مستقر در اطراف اردوگاه به حالت آماده باش در آمده اند.

بر اساس اعلام منابع بیمارستانی تاکنون دو نفر بر اثر درگیری ها مجروح شده اند.

«بهیه الحریری» نماینده پارلمان لبنان از شهر صیدا در تماس تلفنی «سعد الحریری» نخست وزیر مامور به تشکیل کابینه را در جریان آخرین تحولات قرار داد.

در همین حال نشستی در دفتر شیخ «ماهر حمود» از علمای اهل سنت لبنان و رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت با حضور نمایندگانی از حزب الله و جنبش امل و چند گروه فلسطینی با هدف آتش بس در اردوگاه المیه و میه برگزار شد.

این اردوگاه هفته پیش نیز شاهد درگیری های مشابهی بود که به کشته شدن دو تن و زخمی شدن حدود 20 تن دیگر منجر شد.

همواره گروه های مختلف فلسطینی بر سر کنترل و حوزه نفوذ خود در اردوگاه های واقع در لبنان با هم اختلاف و درگیری دارند.

طی سال های اخیر درگیری های مشابهی در این اردوگاه و اردوگاه های دیگر همچون «عین الحلوه» در شهر صیدا به وقوع پیوسته است.

بیشتر این درگیری ها بین گروه فتح با گروه های اسلام گرای افراطی صورت گرفته است.

با شدت گرفتن فعالیت گروه های تروریستی تکفیری در منطقه طی سال های اخیر، جریان های افراطی در اردوگاه های فلسطینی لبنان نیز افزایش یافتند.

حدود پانصد هزار فلسطینی در 15 اردوگاه در لبنان حضور دارند.

رژیم صهیونیستی با بازگشت پناهجویان فلسطینی از جمله کسانی که در لبنان هستند به سرزمین مادری خود مخالف است.

آمریکا که روابط نزدیکی با رژیم صهیونیستی دارد بارها از لبنان خواسته تا به فلسطینیان تابعیت لبنانی بدهد؛ خواسته ای که با مخالفت قاطع مقام های لبنان روبرو شده است.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۳۹۰۳۰ //
ارسال نظر