ویروس ابولا در کنگو جان ۲۰۰۰ نفر را گرفت
وزارت سلامت جمهوری کنگو روز جمعه اعلام کرد که ویروس ابولا در این کشور تاکنون جان بیش از دو هزار نفر را گرفته است.

شیوع ویروس ابولا در جمهوری کنگو در آستانه دیدار دبیرکل سازمان ملل متحد از این کشور نه تنها کاهش نیافته است بلکه بیشتر شده و گزارش ها حاکیست که این ویروس به اوگاندا کشور همسایه کنگو رسیده است.
براساس گزارش مقامات سلامت کنگو از آگوست (مرداد) سال ۲۰۱۸ تا کنون مرگ دو هزار و شش تن گزارش شده که در میان گزارش یک هزار و ۹۰۱ تن تایید شده و ۱۰۵ تن دیگر مرگ آنان محتمل است.
گزارش قربانیان ویروس ابولا زمانی منتشر می شود که آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل امروز جمعه برای بررسی روند شیوع و درمان این بیماری وارد جمهوری کنگو شده است.
ابتلا به ویروس ابولا در کنگو و شمار قربانیان آن پس از جان باختن بیش از یازده هزار نفر در گینه، سیرالئون و لیبریا بین سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ بالاترین آمار است.
شیوع ویروس ابولا برای اولین بار در بخش شرقی جمهوری کنگو در اول آگوست سال ۲۰۱۸ (۱۰ مرداد ۹۷) گزارش شد.
ابولا یا تب هموراژیک ابولا نوعی بیماری انسانی است که از ویروس ابولا ناشی میشود. نام ویروس این بیماری از یکی از رودخانههای کشور زئیر، که امروزه جمهوری دموکراتیک کنگو نام دارد، گرفته شدهاست.
این بیماری برای اولین بار در کشور کنگو دیده شد. نشانههای این بیماری معمولاً دو روز تا سه هفته بعد از تماس با ویروس و به صورت تب، گلودرد، دردهای ماهیچهای، استفراغ، اسهال و کاهش عملکرد کبد و کلیه ها ظاهر می شود.
هیچ درمان خاصی تا کنون برای این بیماری وجود ندارد؛ میتوان برای کمک به افراد مبتلا به آن از آبدرمانی خوراکی (نوشاندن آبهای محتوی قند و نمک) یا مایعات وریدی استفاده کرد. این بیماری نرخ مرگ و میر بالایی دارد و اغلب باعث مرگ بین ۵۰ تا ۹۰ درصد مبتلایان میشود.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.