کارتهای بانکی مشتریان رستورانی زنجیرهای هک شد
محققان امنیتی به تازگی دریافته و اعلام کردهاند که هکرها در چند سال اخیر با هک دستگاههای پرداخت پوز(POS) مستقر در یکی از رستورانهای سیار زنجیرهای در آمریکا اطلاعات کارتهای اعتباری و بانکی مشتریان را به سرقت ببرند.
با توجه به تشدید خطر حملات سایبری و نفوذ هکرها برای سرقت اطلاعات کاربران در فضای مجازی در سالهای اخیر، محققان و پژوهشگران فعال در حوزه امنیت سایبری سعی دارند با تحقیقات و بررسیهای خود از آسیبپذیری های موجود در دستگاههای الکترونیکی، سرویسهای اینترنتی و بانکی پردهبرداری کنند تا بدین ترتیب کاربران را از خطرات مربوطه آگاه کرده و به شرکتهای توسعه دهنده آنها نیز هشدار دهند که مشکلات مربوطه را با انتشار بهروزرسانی های جدید یا سایر اقدامات لازم برطرف کنند.
حالا این پژوهشگران به تازگی دریافته و اعلام کردهاند که هکرها در طول دو الی سه سال گذشته توانستهاند با نفوذ به دستگاههای پرداخت در محل موسوم به دستگاههای پوز ( POS)، اطلاعات میلیونها کارت اعتباری و بانکی متعلق به مشتریانی که از رستورانهای زنجیرهای سیار Checkers and Rally را به سرقت برده و توانستهاند مبالغ هنگفتی را از آنها خارج و سرقت کنند.
بر اساس گزارش وب سایت هکرنیوز، رستورانهای Checkers and Rally بزرگترین مجموعه رستورانهای زنجیرهای و سیار در ایالات متحده آمریکاست که تقریباً در تمامی شهرهای این کشور پهناور شعبه داشته و مستقر است.
کارتهای بانکی که کاربردهای مختلفی از برداشت پول تا خرید، جابجایی، نقل و انتقال را برای مشتریان انجام داده و دارای مشخصههای امنیتی از جمله نام صاحب کارت و یا نوار مغناطیسی هستند که اطلاعات مهمی مانند اطلاعات هویتی دارنده کارت در آن درج میشود.
به اعتقاد این کارشناسان کارتهای مغناطیسی فعلی قابلیت هک شدن داشته و به راحتی میتوان آن را از روشهایی مثل نصب دستگاههای کوچک به دستگاههای کارتخوان کپی و هک کرد، موردی که بارها شاهد بودهایم و گزارشهای مختلفی از سوی مردم در رابطه با آن اعلام شده است.
با توجه به نتایج پژوهشهای انجام شده، میزان حملات سایبری در سال آینده میلادی ۲۰۱۸ به اوج خود خواهد رسید، بنابراین تمامی شرکتهای کوچک و بزرگ در سراسر جهان موظف خواهند بود، اقدامات و تمهیدات لازم را برای مقابله با هک شدن اتخاذ کنند تا در برابر مجرمان سایبری و حملات و خسارات جبران ناپذیر آنها، آسیبپذیری کمتری داشته باشند و ضریب امنیت اطلاعات خود و مشتریان خود را به بالاترین حد ممکن برسانند.
بنابراین میتوان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکتهای کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمیتوان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.
در سال جاری میلادی باج افزار، بدافزار و ویروسهای رایانهای بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیونها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شرکتهای مربوطه و دولتها خسارت وارد کردهاند. حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) بهطور قطع یکی از مهلکترین حملاتی است که در طول سالهای اخیر صورت گرفته است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.