خشونت بیپایان در آمریکا؛ تیراندازی مرگبار در پارک، ۳ قربانی گرفت!
تیراندازی مرگبار در پارکینگ یانگ پارک لاس کروسس، 3 کشته و 14 زخمی برجای گذاشت و بار دیگر، خشونت بیپایان در آمریکا را به نمایش گذاشت.

شامگاه جمعه، در پارکینگ یانگ پارک لاس کروسس واقع در نیومکزیکو، حادثه تیراندازی رخ داد که بر اساس گزارش مقامات، منجر به کشته شدن 3 نفر و زخمی شدن 14 نفر دیگر شد.
پلیس اعلام کرد که قربانیان این تیراندازی، دو نوجوان پسر 19 ساله و یک پسر 16 ساله بودهاند.
بیشتر مجروحان این حادثه، به بیمارستانهای محلی منتقل شدند و برخی دیگر، به مرکز پزشکی دانشگاه ال پاسو اعزام شدند.
پلیس، در حال حاضر، هیچ فردی را در ارتباط با این تیراندازی دستگیر نکرده است، اما تحقیقات برای شناسایی عاملان این حادثه ادامه دارد.
مجروحان این تیراندازی، بین 16 تا 36 سال سن دارند.
شاهدان عینی گزارش دادند که در زمان وقوع تیراندازی، حدود 200 نفر در پارک حضور داشتند.
نیکول چاوز، نماینده ایالتی، با ابراز همدردی با آسیبدیدگان این حادثه، خواستار تغییر رویکرد در رسیدگی به جرم و جنایت و امنیت عمومی شد.
این حادثه، بار دیگر معضل خشونت و تیراندازی با سلاح گرم در آمریکا را به نمایش گذاشت.
بر اساس گزارش سازمان آرشیو خشونتهای مسلحانه، در سال 2023، بیش از 42 هزار نفر در آمریکا با سلاحهای گرم و سرد جان خود را از دست دادند.
همچنین، بر اساس گزارش پلیس فدرال آمریکا، حوادث جنایی در مدارس و دانشگاههای این کشور، رو به افزایش است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.