تصادف پژو ۴۰۵ و پراید در جاده قیدار - ابهر؛ ۱۰ مصدوم
سخنگوی اورژانس استان زنجان از وقوع یک تصادف شدید بین دو خودروی پژو ۴۰۵ و پراید در جاده قیدار - ابهر خبر داد که منجر به مصدومیت ۱۰ نفر شد.

ابراهیم خسروشاهی از وقوع تصادفی بین دو خودروی پژو ۴۰۵ و پراید در چهارراه روستای توپقره واقع در جاده قیدار - ابهر خبر داد. این حادثه که ساعت ۲۳:۰۳ شب گذشته رخ داد، منجر به مصدومیت ۱۰ نفر شد.
وی افزود: تیمهای امدادی اورژانس با کدهای دو تپه و شماره یک قیدار به محل حادثه اعزام شدند. در این حادثه، دو مصدوم به بیمارستان امیرالمومنین (ع) قیدار منتقل شدند و هشت مصدوم دیگر پس از دریافت خدمات درمانی اولیه، به صورت سرپایی ترخیص شدند.
خسروشاهی با اشاره به آمادهباش کامل نیروهای اورژانس در ایام نوروز، تأکید کرد: تیمهای امدادی در کمترین زمان ممکن در صحنه حوادث حضور مییابند تا خدمات لازم را به مصدومان ارائه دهند
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.