واژگونی خودروی در محور شهیون – نورآباد ۶ مصدوم بر جا گذاشت
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول از واژگونی یک دستگاه پیکان سواری در محور شهیون به سمت روستای نورآباد خبر داد و گفت: این حادثه ۶ مصدوم بر جای گذاشت.

رضا معمارزاده روز جمعه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این حادثه صبح امروز به مرکز ارتباطات اورژانس این شهرستان گزارش شد که بلافاصله عوامل اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: چهار نفر از مصدومان بهصورت سرپایی درمان شدند و ۲ نفر دیگر به دلیل شدت جراحات، پس از انجام اقدامات درمانی اولیه، به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل شدند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در رانندگی تاکید کرد و از شهروندان درخواست کرد: ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در صورت وقوع حوادث ترافیکی، بلافاصله با شماره ۱۱۵ تماس بگیرند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.