//
کدخبر: ۱۱۱۵۱ //

بلوغ زودرس خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش می‌دهد/ استرس زنگ خطری برای بروز سکته مغزی

یک متخصص مغز و اعصاب بیان کرد: دخترانی که قبل از ۱۴ سالگی به بلوغ زودرس می‌رسند بیش از سایر نوجوانان در خطر بروز سکته مغزی قرار می‌گیرند.

بلوغ زودرس خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش می‌دهد/ استرس زنگ خطری برای بروز سکته مغزی

پوریا ربیعی متخصص مغز و اعصاب؛ با بیان اینکه انسداد عروق خونی مغز بروز سکته مغزی در افراد را تشدید می‌کند، اظهار داشت: در زمان اختلال و یا توقف خونرسانی به مغز و کاهش عملکرد طبیعی مغز عارضه سکته ایجاد می‌شود.

 

وی به علایم این عارضه اشاره کرد و افزود: مواردی مانند سردرد شدید، سرگیجه، حالت تهوع، تاری دید و دوبینی یک چشم از مهمترین نشانه‌های سکته مغزی در جوانان است.

 

این متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه بیماران قلبی و عروقی و دیابت در معرض خطر بروز سکته در مغز هستند، تصریح کرد: گسترش بیماری روحی و روانی در جوانان از مهمترین عوامل ایجاد سکته مغزی در آنان است.

 

ربیعی بیان کرد: استرس جزو بیماری‌های روحی و روانی است که باعث تخریب متابولیسم بدن و رگ‌های خونی و افزایش کورتیزول خون و در نتیجه سکته مغزی در جوانان می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه نوجوانان و جوانان با مصرف سیگار بروز سکته را در خود افزایش می‌دهند، تصریح کرد: گروه سنی ۱۶ تا ۲۹ سال جهت جلوگیری از بروز این عارضه از عواملی همچون آلودگی هوا و محیط، چاقی، کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شور دوری کنند.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه بلوغ زودرس خطر بروز سکته مغزی در دختران را افزایش می‌دهد، تاکید کرد: دخترانی که قبل از ۱۴ سالگی به سن بلوغ می‌رسند بیشتر از سایر دختران نوجوان در خطر بروز انفارکتوس و سکته مغزی قرار می‌گیرند.

 

ربیعی یاد آور شد: بازگشایی راه تنفسی بهترین کمک به فردی است که دچار سکته مغزی شده و سپس در کمترین زمان باید بیمار را به بیمارستان و یا مراکز درمانی انتقال دهید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۱۱۵۱ //
ارسال نظر