//
کدخبر: ۱۶۲۳۶۴ //

شایع‌ترین بیماری قلبی در ایران را بشناسید

رئیس اولین کنگره توانبخشی قلبی، عروقی و ریوی درباره شایع‌ترین انواع بیماری‌های قلبی در دنیا و ایران و عوارض این ناهنجاری‌ها توضیح داد.

 شایع‌ترین بیماری قلبی در ایران را بشناسید
به گزارش فرتاک نیوز،

محمدتقی حلی‌ساز رئیس کنگره توانبخشی قلبی ریوی در آستانه برگزاری اولین کنگره توانبخشی قلبی، عروقی و ریوی اظهار کرد: این کنگره یازدهم و دوازدهم بهمن ماه سال جاری در سالن شهید قرضی بیمارستان میلاد تهران با حضور استادان و صاحبنظران برجسته برگزار می‌شود و جدیدترین دستاوردهای علمی در زمینه توانبخشی قلبی، عروق و ریوی مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهد گرفت.

وی افزود:‌ متخصصان و جراحان قلب، پرستاران، فیزیوتراپیست‌ها و متخصصان طب فیزیکی و توانبخشی از جمله مخاطبان این کنگره بوده که  می‌توانند از مباحث بهره‌مند شوند.

رئیس کنگره توانبخشی قلبی ریوی ادامه داد: بیمارانی که به دلایل مختلف دچار مشکلات قلبی شده از طریق توانبخشی قلبی عروقی و ریوی می‌توان به آنها کمک کرد که از چرخه زندگی و کار دور نشوند بنابراین احیای این توانبخشی در آنها بسیار حائز اهمیت است.

حلی‌ساز گفت: مراکز توانبخشی قلبی و ریوی در کشور هر چند که توسعه یافته هستند ولی هنوز در این زمینه کمبود داریم و گسترش آن در کمک هر چه بیشتر به بیماران حائز اهمیت است، همچنین به دلیل شیوع بسیاری از بیماری‌های قلبی در کشور ما اهمیت به این مسئله حائز توجه است.

شایع‌ترین بیماری قلبی در دنیا

وی بیان کرد: ‌تنگی عروق کرونر قلب شایع‌ترین بیماری قلبی در دنیا و در کشور ماست همچنین اختلال و مشکل در عضله و دریچه قلب به دلایل مختلفی همچون عفونت،‌ ویروس و یا مشکلات مادرزادی سبب گرفتاری افراد می‌شود که در همه این بیماران از طریق توجه به توانبخشی قلبی و عروقی می‌توان کمک شایانی به آنها انجام داد.

رئیس کنگره توانبخشی قلبی ریوی بیماری‌های قلبی و عروقی را یکی از علل مرگ و میر اصلی ایرانیان برشمرد و گفت: فاکتورهای متعددی در بروز این بیماری نقش دارند ولی آنچه مسلم است این بوده که شیوه زندگی ناسالم، بی تحرک و استفاده از غذای ناسالم در گسترش این بیماری حائز اهمیت است بنابر این افراد می‌توانند با توجه به این مسئله و همچنین تنظیم ساعات مناسب خواب و بیداری در جهت پیشگیری از این مشکل اقدام کنند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۶۲۳۶۴ //
ارسال نظر