//
کدخبر: ۱۸۵۷۵۳ //

عوارض مصرف قرص ریتالین در کنکوری‌ها

یکی از رمز‌های موفقیت در کنکور، داشتن برنامه‌ریزی دقیق و منسجم و دوری از روش‌های غیر استاندارد مطالعه است.

عوارض مصرف قرص ریتالین در کنکوری‌ها
به گزارش فرتاک نیوز،

 کنکور یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب می‌آید؛ خاطراتی که می‌تواند شیرین یا تلخ باشد.

در واقع کنکور را می‌توان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم می‌زند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.

روش درست مطالعه برای کنکور، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.

برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساخته‌اید و می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوری‌ها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

برخی افراد نیاز به استشمام هوای آزاد دارند

سهیل سراج مشاور تحصیلی درباره راه‌های آرام کردن کنکوری‌ها، اظهار کرد: راه‌های مختلفی برای آرام کردن کنکوری‌ها وجود دارد؛ بعضی از آن‌ها با سکوت و بعضی با  شنیدن موزیک آرام می‌شوند، برخی افراد نیاز به استشمام هوای آزاد دارند و زمانی که پنجره اتاقشان باز می‌شود آرام می‌شوند.

وی بیان کرد: برخی افراد با دوش آب سرد آرام می‌شوند که این کار در کاهش استرس بسیار مؤثر است این کار ذهنشان را به خوبی آرام می‌کند؛ سال کنکور، سال پرتنشی است و بسیاری از کنکوری‌ها به دلیل استرس به سراغ قرص‌های آرامبخش می‌روند و ممکن است قرص‌هایی مانند فلوکستین یا قرص‌های شادی‌آور مصرف می‌کنند باید گفت مصرف  این قرص‌ها حتما باید تحت نظر پزشک باشد و به هیچ عنوان خودسرانه مصرف نشوند.

هشدار درباره مصرف قرص ریتالین

سراج  با اشاره به اینکه برخی از کنکوری‌ها در ایام باقی‌ مانده به این آزمون بزرگ برای کاهش استرس به سراغ قرص ریتالین می‌روند، ادامه داد: این قرص‌ها باعث افزایش تپش قلب می‌شوند، در همین راستا افراد برای اینکه تپش قلب را تنظیم کنند به سراغ قرص پروپرونال می‌روند، این مسیر درست نیست و حتی فرد با مصرف این قرص‌ها دچار گیجی خواهد شد.

دور قرص‌های آرامبخش را خط بکشید

این مشاور تحصیلی افزود: کنکوری‌ها باید برای کاهش استرس به سراغ راه‌های طبیعی بروند و دور مصرف قرص‌های آرامبخش را بدون تجویز پزشک خط بکشند؛ این قرص‌ها ممکن است حتی باعث شود فرد در جلسه کنکور دچار مشکلاتی شود و نتواند آزمون را به خوبی پشت سر بگذارد،  برخی از قرص‌های آرامبخش اعتیاد آور هستند که مصرف آن‌ها به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۸۵۷۵۳ //
ارسال نظر