//
کدخبر: ۱۸۶۴۵۶ //

۵ روش سریع برای درمان سوختگی

هرچند برخی افراد به دلیل ناآگاهی ممکن است از برخی روش‌های خانگی برای درمان سوختگی استفاده کنند که نه تنها تاثیر درمانی ندارد بلکه باعث تشدید عارضه می‌شود.

5 روش سریع برای درمان سوختگی
به گزارش فرتاک نیوز،

تقریبا تمامی افراد تجربه سوختگی بر اثر آشپزی، آفتاب سوختگی یا حتی سوختگی‌های جزئی با مواد شیمیایی را داشته‌اند. اغلب سوختگی‌های خفیف با روش‌های خانگی قابل درمان هستند اما در برخی مواقع لازم است حتما با مراجعه به پزشک اقدامات درمانی فوری انجام شود.

تصویر ۵ اشتباه رایج در درمان سوختگی

زمانیکه فرد دچار سوختگی می‌شود مهم است که به شدت سوختگی توجه داشته باشد تا در صورت لزوم به پزشک مراجعه کند اما در غیر این صورت درمان آن در خانه امکان‌پذیر است.

هرچند برخی افراد به دلیل ناآگاهی ممکن است از برخی روش‌های خانگی برای درمان سوختگی استفاده کنند که نه تنها تاثیر درمانی ندارد بلکه باعث تشدید عارضه می‌شود.

به در این مقاله به برخی از اشتباهات مرسوم برای درمان سوختگی اشاره کرده که نه تنها مفید نیستند بلکه حتی می‌توانند شدت سوختگی را افزایش دهند:

روغن یا اسانس: بسیاری از افراد ادعا می‌کنند اسانس‌ها و برخی از روغن‌های مورد استفاده در آشپزی همچون روغن نارگیل و زیتون برای درمان سوختگی مفید هستند. هر چند روغن‌ها گرما را به دام انداخته و مانع از آن می‌شوند که حرارت از محل سوختگی خارج شود اما به دام افتادن حرارت می‌تواند موجب تشدید سوختگی شود.

کره: بسیاری از افراد تصور می‌کنند استفاده از کره در محل سوختگی روند درمان را تسریع می‌کند. به رغم این باور رایج، کره همچون روغن، حرارت را در محل سوختگی نگه‌ داشته و موجب می‌شود شدت سوختگی بیشتر شود.

سفیده تخم‌مرغ: برخی افراد معتقدند قرار دادن سفیده تخم مرغ خام روی سوختگی به درمان درد ناشی از آن کمک می‌کند اما شواهدی وجود ندارد که نشان دهنده این تاثیرگذاری سفیده تخم مرغ باشد. در حقیقت، این احتمال بیشتر وجود دارد که سفیده تخم مرغ در پخش کردن باکتری در محل سوختگی تاثیر داشته باشد.

یخ: بسیاری از افراد پیش از آنکه آب سرد را روی محل سوختگی بریزند از یخ کمک می‌گیرند و تصور می‌کنند دمای سرد یخ در سرد کردن محل سوختگی موثرتر است در حالی که یخ آسیب بیشتری می‌زند و محل سوختگی را بیشتر تحریک می‌کند.

خمیردندان: برخی افراد معتقدند قرار دادن خمیر دندان روی محل زخم کمک کننده است اما در حقیقت، خمیردندان ممکن است به پخش شدن باکتری در محل زخم منجر شود.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۸۶۴۵۶ //
ارسال نظر