//
کدخبر: ۲۰۲۴۸۱ //

۶ دلیل فوق العاده برا اینکه هر روز آب گرم بنوشید

اگرچه انتخاب اکثر ما برای رفع عطش در روزهای گرم سال، نوشیدن آب سرد است، اما 6 مزیت سلامتی آب گرم در مقابل آب سرد کاملا اثبات شده است.

6 دلیل فوق العاده برا اینکه هر روز آب گرم بنوشید
به گزارش فرتاک نیوز،

این نکته ثابت شده که نوشیدن آب گرم باعث بهبود فرایند گوارش و دفع سموم از بدن می شود. دیگر فواید نوشیدن آب گرم به جای آب سرد، از این قرار است:

حمایت از سیستم گوارش: آب گرم می تواند کمک بزرگی برای سیستم گوارش شما باشد. آب سرد به جامد کردن چربی غذاها کمک می کند و فرایند هضم را کند می نماید اما آب گرم به شیوه ای کاملا برعکس عمل می کند و ضمن بهبود فرایند هضم، کمک بزرگی برای جذب بهینه مواد مغذی است. نوشیدن آب گرم از ابتلا به یبوست نیز پیشگیری می کند.

بهبود سیستم تنفسی: مصرف آب گرم می تواند برای سیستم تنفسی شما مفید باشد. آب سرد در این میان، باعث تخریب مخاط می شود و خطر ابتلا به عفونت های تنفسی و مشکلات ریزش مو را افزایش می دهد. در مقابل، اب گرم گلو را تسکین داده و کاهنده هر گونه تحریک است.

بهبود دهنده سیستم ایمنی بدن: مصرف آب سرد باعث کاهش گردش خون می شود در حالیکه آب گرم خاصیت کاملا برعکس دارد. افزایش گردش خون در نتیجه نوشیدن آب گرم باعث می شود بسیار سریع تر از سموم بدن خلاص شوید.

تسکین دهنده درد: اگر دچار سردرد یا التهاب در بدن شده اید، نوشیدن آب گرم بسیار توصیه می شود. از آنجا که آب گرم جریان خون به بافت ها را افزایش می دهد، باعث تسکین انقباضات ماهیچه ای می شود. نوشیدن آب گرم برای از بین بردن دردهای ماهیچه ای بسیار مفید است.

بهبود دهنده کیفیت خواب: اگر با مشکلات خواب مواجه هستید و به راحتی به خواب نمی ‌روید، نوشیدن آب گرم پیش از به تختواب رفتن می‌تواند به بهبود خواب کمک کند. آب گرم دمای داخلی بدن را افزایش می‌دهد که این شرایط به آرامش و شل شدن بدن، آرامش اعصاب و احساس خواب آلودگی و آرامش کمک می‌کند.

جلوگیری از قرایند پیری: نوشیدن آب گرم برای پوست نیز خوب است. این کار به حذف سموم و دیگر ناخالصی ‌ها از بدن کمک می ‌کند. سموم مختلفی در پیری زودرس و برخی مشکلات سلامت نقش دارند. همچنین، نوشیدن آب گرم به ترمیم سلول ‌های پوست کمک می ‌کند و از این رو، در جوان سازی و بهبود قابلیت ارتجاعی پوست نقش دارد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۰۲۴۸۱ //
ارسال نظر