//
کدخبر: ۳۰۵۰۴ //

کاهش آمار فوت مبتلایان تب کریمه

داریوش جهان‌پیما تصریح کرد: آمار فوت و درگیری بیماری تب کریمه کنگو در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کمتر گزارش شده است اما چرا این موضوع در شبکه‌های اجتماعی و جراید بیشتر مورد توجه قرار گرفته، مشخص نیست.

کاهش آمار فوت مبتلایان تب کریمه
به گزارش فرتاک نیوز،

داریوش جهان‌پیما در ارتباط با شیوع بیماری تب  خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو در کشور  و  احتمال ورود آن از کشور پاکستان از طریق واردات دام زنده اظهار کرد: تصویر اینکه بیماری تب کریمه کنگو از پاکستان و سایر کشورها به ایران آمده غلط است زیرا این بیماری در کشور ما بومی است و در فصل فعالیت کنه‌ها خود را نشان می‌دهد.

وی افزود: این بیماری از زمان جرجانی و هزاران سال پیش در ایران وجود داشته و اینکه گفته می‌شود از فلان جا به ایران آمده و در کشورمان پخش شده حرف درستی نیست.

مدیرکل دفتر بهداشت ومدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: بیماری تب کریمه کنگو در ایران بومی بوده و  از گذشته وجود داشته و کنه‌ها این بیماری را در داخل کشور منتقل می‌کنند؛ بنابراین در حال حاضر نیز اتفاق خاصی نیفتاده است.

وی تصریح کرد: آمار فوت و درگیری بیماری تب کریمه کنگو در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کمتر گزارش شده است اما چرا این موضوع در شبکه‌های اجتماعی و جراید بیشتر مورد توجه قرار گرفته، مشخص نیست.

این مقام مسئول همچنین در واکنش به انتشار عکس‌هایی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر خاکسپاری جانباختگان تب کریمه کنگو با شرایط خاص و حفاظت شده گفت: این امر نه تنها نکته منفی ندارد بلکه نشان می‌دهد آگاهی ما بیشتر شده است و با حفاظت بیشتری اقدامات لازم را انجام می‌دهیم.

مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای سازمان دامپزشکی کشور افزود: روش دفن بیمارانی که بیماریهای واگیر دارند با این کار در واقع با روشهای صحیح‌تری در مقایسه با گذشته انجام شده است و دارای عملکردی استاندارد است که نباید با بینش منفی به آن نگاه کرد.

وی گفت:‌ اگر قرار باشد این بیماری با عدم رعایت ملزومات بهداشتی خاکسپاری شود نکات منفی برای وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی کشور خواهد داشت که این  عملکرد نشان می‌دهد که کار درستی در این زمینه انجام شده اما عکس‌های آن به صورت وهن انگیزی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

 

منبع: افکارنیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۰۵۰۴ //
ارسال نظر