بیماران کرونایی ۲ تا ۳ هفته "ناقل" هستند
یک متخصص بیماریهای عفونی اظهار کرد: بسته به وضعیت جسمانی افراد و میزان درگیری ریوی، قدرت انتقال ویروس کرونا بین حداقل دو تا سه هفته بعد از شروع علائم ادامه دارد.
دکتر بهزاد مهدویان در گفت و گو با خبرنگار، با اشاره به قدرت سرایت بالای کرونای انگلیسی، گفت: این امر می طلبد که افراد با دقت بیشتری پروتکل های بهداشتی را رعایت کرده و اگر بیمار شده و یا فرد بیماری در خانه دارند، حتما نکات مربوط به قرنطینه را با جدیت بیشتری رعایت کنند.
وی در خصوص مدت زمان ناقل بودن بیماران کرونایی اظهار کرد: این مدت بسته به وضعیت جسمانی افراد و میزان درگیری ریوی آنها بین حداقل دو تا سه هفته بعد از شروع علائم ادامه دارد.
مهدویان تصریح کرد: در افرادی که بیماری خاص و صعب العلاج داشته و دچار درگیری ریوی شده اند، مدت انتقال بیماری تا سه هفته هم هست و این مدت در سایر بیماران حداقل دو هفته است.
وی خاطرنشان کرد: این مدت قرنطینه دو تا سه هفته ای حداقلی است و اگر افراد بتوانند مدت بیشتری در قرنطینه بمانند قطعا اطمینان خاطر بیشتری از عدم انتقال ویروس حاصل می شود.
وی یادآور شد: توصیه می شود افراد دارای بیماری خاص و صعب العلاج و بیمارانی که درگیری ریوی پیدا کرده اند، در صورت امکان و برای اطمینان بیشتر مدت قرنطینه خود را به چهار هفته و سایر بیماران به سه هفته افزایش دهند.
مهدویان اظهار کرد: افرادی هم که معذوریت شغلی دارند و یا به هردلیل نمی توانند بیش از زمان حداقلی دو تا سه هفته در قرنطینه بمانند می توانند تست کرونا داده و با خیال راحت قرنطینه را ترک کنند.
وی با تاکید بر لزوم گذراندن کامل دوران قرنطینه، خاطرنشان کرد: روند بیماری کرونا دارای نوسان است و این امکان هست که افراد چند روز بدحال بوده و دو تا سه روز بهبود یافته و دوباره بدحال شوند، بنابراین توصیه می شود افراد به هیچ عنوان در مدت دو تا سه هفته قرنطینه، حتی در صورت بهبودی علائم، قرنطینه را ترک نکنند.
مهدویان تصریح کرد: افراد در این مدت حتی اگر بهبود یافته و علائمی نداشته باشند بازهم ناقل هستند و می توانند افراد دیگر را درگیر کنند، بنابراین باید حداقل دو تا سه هفته بصورت کامل در قرنطینه بمانند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.