شناسایی زیرسویه مسریتر اُمیکرون در ژاپن
مسئولان بهداشت توکیو اولین افرادی را در پایتخت ژاپن شناسایی کرده اند که به نظر میرسد از طریق منشأ نامعلوم به زیر سویه BA.2 امیکرون ویروس کرونا مبتلا شده اند.
![شناسایی زیرسویه مسریتر اُمیکرون در ژاپن](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/QGAYqe97cBKM/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDyUgzRGJxjc1cGZ3vM-iFJE_oBnIHmGAlbIrI-F_GqBAJdFXUUYjjlsD0dLV3xuLqQHS3XWZxFj5ABC56oWB6IuGa3k4x3T2C/209377.jpg)
متخصصان میگویند: زیرسویه BA.2 از نوع اصلی سویه امیکرون که در ژاپن و سراسر جهان شیوع پیدا کرده، مسری تر است.
مسئولان همچنین روز گذشته (پنجشنبه) گزارش دادند که تاکنون با تجزیه و تحلیل ژنتیکی، ابتلای هفت نفر به BA.2 را در توکیو تایید کرده اند.
آنها می گویند که دو نفر از آنها اخیرا به خارج از کشور مسافرت نکرده و با افرادی که به خارج سفر کرده اند نیز در تماس نبوده اند. هر دو این افراد در ماه ژانویه به این زیرسویه مبتلا شده اند.
مسئولان می گویند: این نشان می دهد که احتمالا اولین موارد انتقال BA.2 با منشأ نامعلوم در توکیو روی داده است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.