آیا واکسن فایزر در بدن انسان به دی ان ای تبدیل میشود؟
مطالعه تازه پژوهشگران سوئدی نشان میدهد که واکسن ضد کووید فایزر میتواند در سلولهای کبد انسان به دی انای تبدیل شود. این در حالی است که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای امریکا پیشتر این موضوع را تکذیب کرده بود.
پژوهشگران سوئدی دریافته اند که آر انای (RNA) پیام رسان واکسن فایزر میتواند وارد سلولهای کبد انسان شده و به دی انای تبدیل شد.
مطالعه پژوهشگران سوئدی نشان میدهد که زمانی که mRNA واکسن وارد سلولهای کبد انسان میشود واکنشهای متعددی را ایجاد میکند که باعث رونویسی معکوس شده و mRNA را به DNA تبدیل میکند.
پژوهشگران این بررسی که نتیجه مطالعه خود را در مجله Current Issues of Molecular Biology در حوزه زیست شناسی مولکولی منتشر کرده اند اظهار داشتند که "شواهدی را یافته اند که نشان میدهد mRNA COVID-۱۹ BNT۱۶۲b۲ واکسن میتواند در شرایط آزمایشگاهی وارد رده Huh۷ سلولی کبد انسان شود.
آنان اشاره کرده اند که BNT۱۶۲b۲ (واکسن فایزر) به سرعت شش ساعت پس از تزریق داخل سلولهای کبد انسان رونویسی معکوس میشود. این در حالی است که که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در امریکا اعلام کرده بود که روند رونویسی معکوس در مورد واکسن فایزر رخ نمیدهد.
این مرکز در سایت خود در مطلبی تحت عنوان "افسانهها و حقایق در مورد واکسنهای کووید -۱۹" نوشته بود:"مواد ژنتیکی تزریق شده توسط واکسنهای mRNA هرگز وارد هسته سلولهای شما نمیشوند. واکسنهای کووید-۱۹ تغییری در دی انای شما در هیچ شکلی ایجاد نمیکنند".
سازنده واکسن "فایرز" نیز اعلام کرده است که واکسن کووید-۱۹ ما توالی دی انای سلول انسانی را تغییر نمیدهد و تنها دستورالعملهایی را برای ایجاد ایمنی به بدن ارائه میدهد.
منبع: فرارو
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.