//
کدخبر: ۳۶۱۷۲۴ //

۱۱ فایده آلبالو و گیلاس برای سلامتی

آلبالو و گیلاس میوه‌ هایی زیبا و خوشمزه هستند که الان درست در فصل آن قرار داریم. تا قبل از آنکه فصل آن بگذرد تا می‌توانید آلبالو و گیلاس بخورید و از فواید آن بهره‌مند شوید.

۱۱ فایده آلبالو و گیلاس برای سلامتی
به گزارش فرتاک نیوز،

وقتی آلبالو و گیلاس می‌خورید از چیزی بیشتر از طعم خوشمزه آن استفاده می‌برید. آلبالو و گیلاس سرشار از آنتی‌اکسیدان است و فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد، ازجمله کمک به درمان بیخوابی، درد مفاصل و آب کردن چربی‌های شکم. گیلاس می‌تواند یک نسخه کامل پزشکی برایتان باشد.

در زیر به ۱۱ دلیلی اشاره می‌کنیم که ثابت می‌کند باید از همین امروز آلبالو و گیلاس خوردن را شروع کنید.

۱. محافظت در برابر ابتلا به دیابت

گیلاس شیرین شاخص گلیسمی پایین‌تری نسبت به زردآلو، انگور، هلو و آلو دارد. این باعث می‌شود انتخاب هوشمندانه‌تری در بین سایر میوه‌ها، به‌ویژه برای دیابتی‌ها باشد.

۲. کمک به بهتر خوابیدن

شب‌ها نمی‌توانید بخوابید؟ آب آلبالو و گیلاس نجاتتان می‌دهد. کافی است ۳۰ دقیقه بعد از بیدار شدن و ۳۰ دقیقه قبل از شامتان آب آلبالو یا گیلاس بنوشید. در تحقیقی، شرکت‌کننده‌ها با دنبال کردن این برنامه، سطح ملاتونین در بدن خود را بالا بردند. آلبالو و گیلاس منبع بسیار خوبی از ملاتونین است. گفته می‌شود برای خستگی و مشکلات خواب ناشی از مسافرت‌های با تغییر ساعت زیاد هم مفید است.

نکته: آلبالو در مقایسه با گیلاس میزان ملاتونین بالاتری دارد.

۳. کاهش چربی‌های شکم

در تحقیقی مشخص شد که آلبالو چربی شکم را پایین می‌آورد. محققان دریافته‌اند که موش‌های آزمایشی که با پودر آلبالو تغذیه شدند و رژیم‌غذایی پرچرب داشتند، به اندازه موش‌هایی که پودر آلبالو دریافت نکرده بودند، چربی کمتری اضافه کردند.

۴. کمک به جلوگیری از آلزایمر

انجمن آلزایمر در امریکا، گیلاس را بخاطر محتوی آنتی‌اکسیدان آن بعنوان یکی از موادغذایی تقویت‌کننده حافظه معرفی می‌کند.

۵. کاهش خطر سکته

خوردن آلبالو فواید قلبی‌عروقی هم به دنبال دارد. آنتوسیانین‌ها که رنگ قرمز آلبالوها بخاطر آنهاست، PPAR که مسئول تنظیم ژن‌های موجود در متابولیسم چربی و گلوکز است را فعال کرده، عوامل خطرزای کلسترول بالا، فشارخون و دیابت را کاهش می‌دهد.

 

۶. کندتر کردن روند پیر شدن پوست

آلبالو بالاترین سطح آنتی‌اکسیدان را در میان میوه‌ها دارد. آنتی‌اکسیدان‌ها به بدن برای مقابله با رادیکال‌های آزاد که باعث پیری شما می‌شوند کمک می‌کنند. نوشیدن یک لیوان آب آلبالو به صورت روزانه، روند پیری را کندتر می‌کند. آب آلبالو همچنین بعنوان درمان جایگزین برای مشکلات پوستی دیگر هم توسط پزشکان توصیه می‌شود.

۷. کاهش خطر حملات نقرس

در تحقیقی که بر روی ۶۳۳ فرد مبتلا به نقرس انجام گرفت، مشخص شد که خوردن گیلاس خطر ابتلا به حملات نقرس را تا ۳۵ درصد پایین می‌آورد. بیماران نقرسی که طی یک دوره دو روزه گیلاس مصرف کرده بودند، در مقایسه با آنهایی که گیلاس نخورده بودند، تا ۳۵ درصد حمله کمتری داشتند. یافته‌های این تحقیق نشان می‌دهد که مصرف گیلاس یا عصاره گیلاس خطر حملات نقرس را پایین می‌آورد.

۸. کاهش درد عضلانی

یک لیوان و نیم گیلاس ترش یا یک لیوان آب گیلاس ترش می‌تواند التهاب و درد عضلات را کمتر کند. در یک تحقیق به گروهی از دونده‌های ماراتن دو بار در روز به مدت یک هفته آب گیلاس ترش داده شد. مقایسه آنها با گروهی که آب گیلاس دریافت نکرده‌ و آبمیوه دیگری مصرف کرده بودند، نشان داد که این افراد درد عضلانی کمتری را بعد از مسابقات احساس کردند.

۹. فایده‌رسانی به قلب

گیلاس سرشار از پتاسیم است که به تنظیم ضربان قلب و فشارخون و کاهش خطر بیماری فشارخون کمک می‌کند. یتواسترول موجود در گیلاس سطح کلسترول بد در خون را کاهش می‌دهد.

۱۰. کمک به تسکین آرتروز

در تحقیقی که بر روی بیست زن ۴۰ تا ۷۰ ساله مبتلا به آرتروز انجام گرفت، مشخص شد که درد و ناراحتی که مفصل‌های متورم ایجاد می‌کنند با مصرف دو روز در هفته‌ی آب آلبالو به مدت سه هفته کاهش پیدا می‌کند.

۱۱. کمک به پیشگیری از سرطان روده

ترکیباتی در آلبالو می‌توانند ساخت مواد شیمیایی سرطانی که از خوردن همبرگر در بدن ایجاد می‌شوند را کم کند. محققان به گوشت‌های همبرگری آلبالو اضافه کردند. «محتوی چربی گوشت‌های گیلاسی همانطور که انتظار می‌رفت پایین‌تر از گوشت‌های عادی بود و در عین حال محتوی آب آنها بالاتر بود. بافت آلبالو نه تنها اکسیده شدن لیپیدهای چربی را کندتر می‌کند، بلکه ایجاد آمین‌های آروماتیک هتروسیکلیک را هن کاهش می‌دهد.» — جی. ایان گری، پروفسور علوم تغذیه در ایالت میشیگان

حالا دیگر دلایل خوب زیادی برای خوردن گیلاس دارید. پس همین امروز سری به میوه‌فروشی محل بزنید و به اندازه کافی از این میوه های اعجاب‌انگیز بخرید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۶۱۷۲۴ //
ارسال نظر