//
کدخبر: ۳۷۸۳۸۲ //

از مصرف این ماده معدنی غافل نشوید

آیا باردار هستید و پرسش‌هایی درباره سلامت خود و نوزادتان دارید؟ منیزیم ،عنصری که برای بدن ما ضروری است و میزان مصرف آن در دوران بارداری باید بیشتر از زمان‌های دیگر باشد.

از مصرف این ماده معدنی غافل نشوید
به گزارش فرتاک نیوز،

آیا باردار هستید و پرسش‌هایی درباره سلامت خود و نوزادتان دارید؟ منیزیم ،عنصری که برای بدن ما ضروری است و میزان مصرف آن در دوران بارداری باید بیشتر از زمان‌های دیگر باشد.

فواید منیزیم چیست؟

منیزیم از املاح معدنی بسیار مهم برای بدن است. این عنصر برای عملکرد درست سلول‌های ما ضروری است. با توجه به این موضوع و دانستن این نکته که منیزیم به‌طور طبیعی توسط بدنمان ساخته نمی‌شود، توصیه می‌شود که افراد به اندازه کافی غذا یا نوشیدنی حاوی منیزیم طبیعی را به صورت روزانه مصرف کنند. این ماده معدنی نقش فعالی روی اعصاب شما، آرامش ماهیچه‌ها و همچنین بر گوارش و ضربان قلب دارد. اگر تپش قلب یا ماهیچه‌های منقبض دارید، که به عنوان مثال با ظاهر اسپاسم و انقباض خود را نشان می‌دهد، منیزیم بیشترین فایده را برای شما دارد.

منیزیم را کجا گیر بیاوریم؟

خوراکی‌های زیادی وجود دارند که ما در طول روز آنها را مصرف می‌کنیم و آنها به طور طبیعی کم و بیش حاوی مقادیر قابل توجهی منیزیم هستند. سبزیجات و گردو، بادام هندی، بادام درختی، دانه کاج و لوبیا (سفید یا سیاه) از جمله خوراکی‌های حاوی منیزیم به شمار می‌آیند.

برخی از انواع ماهی‌ها و خوارکی‌های دریایی نیز منیزیم در خود دارند مانند لوزی ماهی و ماهی ساردین. منیزیم در برخی از غلات (به عنوان مثال جو دوسر)، در شکلات (خصوصا شکلات سیاه)، در کنگر فرنگی و در اسفناج نیز موجود است. و در نهایت، منیزیم در برخی از آب‌های معدنی نیز یافت می‌شود.

در دوران بارداری نیاز بدن به منیزیم شدیدتر است

در دوران بارداری، به‌راحتی می‌توان متوجه شد که بدن دچار کمبود برخی از مواد معدنی، ویتامین‌ها یا عناصر کمیاب ضروری برای عملکرد درست خود می‌شود. در واقع، کودکی که در رحم ما رشد می‌کند، برای رشد خود به ویتامین‌ها، املاح معدنی و ریزمغذی‌های زیادی نیاز دارد. بنابراین برای پشت سر گذاشتن یک دوران بارداری بدون دردسر، افزایش مصرف برخی مواد مغذی و مواد معدنی مانند منیزیم ضروری است.

برای یک خانم، مقدار منیزیم مصرفی باید به طور متوسط ​​به حدود ۳۰۰ میلی‌گرم در روز برسد. هنگامی که او باردار است، این میانگین تقریباً در حدود ۴۵۰ میلی‌گرم است؛ این اعداد نشان می‌دهد که میزان نیاز بدن به منیزیم در بارداری ۵۰ درصد بیشتر می‌شود.

چطور باید بفهمیم که دچار کمبود منیزیم هستیم؟

کمبود منیزیم در دوران بارداری علاوه بر مضر بودن برای بدن شما و سلامتی کودک، می‌تواند علائم مختلفی را در پی داشته باشد. بروز گرفتگی و تنش عضلانی که می‌تواند اسپاسم و لرزش ایجاد کند، مشخصه کمبود منیزیم است. به‌طور مشابه، سردرد، خستگی و بروز استرس شدید نیز می‌تواند ناشی از کمبود منیزیم باشد.به گزارش سیناپرس،در نهایت کمبود منیزیم ممکن است اثرات مضری بر گوارش شما داشته باشد و منجر به دوره‌های یبوست و احتباس آب شود.

آب معدنی، منبعی از منیزیم کامل و در دسترس

همانطور که قبلاً دیدیم، بسیاری از غذاهای روزمره حاوی منیزیم در مقادیر بیشتر یا کمتر هستند. آنها به‌راحتی می‌توانند به شما اجازه دهند حتی اگر باردار هستید به دوز توصیه شده روزانه برسید. با این حال، از آنجایی که شکلات، آجیل و غذاهای دریایی را نمی‌توان هر روز مصرف کرد، باید به دنبال منابع طبیعی منیزیم باشیم.

با در نظر گرفتن این موضوع، آب معدنی طبیعی می‌تواند به یکی از مواد مصرفی روزانه تبدیل شود. منیزیم موجود در برخی از برندهای خاص آب معدنی، راحت‌تر از غذا خوردن، بدن شما و فرزندتان را در طول دوران بارداری تقویت می‌کند. (میزان موجود املاح در آب معدنی، روی بسته‌بندی آن درج شده است).

برای سپری کردن دوران بارداری سالم، منیزیم ذخیره کنید

منیزیم که در بسیاری از موارد نادیده گرفته می‌شود، یک ماده معدنی ضروری برای عملکرد مناسب بدن ما است. بنابراین یک زن باردار باید مصرف روزانه منیزیم خود را افزایش دهد تا ضمن حفظ ذخایر منیزیم، از رشد مناسب فرزندش نیز مطمئن شود. به گزارش سیناپرس، مادران آینده باید منابع دریافت منیزیم طبیعی را چند برابر کنند. مصرف خوراکی‌هایی که از آنها نام بردیم، آب معدنی و مکمل‌های دارویی (با تجویز پزشک) این نیاز را تامین خواهند کرد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۷۸۳۸۲ //
ارسال نظر