//
کدخبر: ۴۱۳۵۷۴ //

بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی را بشناسید

سطح هموگلوبین طبیعی برای خانم‌ها باید ۱۲ تا ۱۶ گرم، آقایان ۱۴ تا ۱۸ گرم و برای کودکان ۱۱ تا ۱۳ گرم باشد.

بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی را بشناسید
به گزارش فرتاک نیوز،

مواد غذایی که در طول مصرف می‌کنیم از جمله میوه‌ها، نقش مهمی در حفظ سطح نرمال هموگلوبین دارند، از آنجایی که مصرف برخی میوه‌ها در رفع کم خونی نقش مهمی دارند، در ادامه بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی معرفی خواهیم کرد. حتی اگر کم خونی ندارید، با مصرف این میوه‌ها می‌توانید از این عارضه جلوگیری کنید.

انار از بهترین میوه‌ها برای افزایش خون در بدن بوده و غنی از آهن، ویتامین‌های C، A و E است. اسید اسکوربیکی که در این میوه وجود دارد، آهن را در بدن افزایش می‌دهد. با اضافه کردن انار به رژیم غذایی روزانه، هموگلوبین در بدن افزایش خواهد یافت. این نکته لازم به ذکر است که یک لیوان آب انار خانگی، بهتر از آب انار فراوری و بسته بندی شده است.

 

موز دارای خاصیتی برای رفع کم خونی

موز از بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی بوده و سرشار از آهن است، به همین جهت برای جلوگیری از کم‌خونی باید در رژیم روزانه خود بگنجانید. این میوه علاوه بر آهن، منبع خوبی از اسید فولیک است و بدن برای ساخت گلبول‌های قرمز خون به آن نیاز دارد.

 

سیب دارای خواص زیاد، به ویژه موثر برای کم خونی

متخصصین همیشه توصیه می‌کنند که در روز یک عدد سیب مصرف شود. مصرف این میوه خواص زیادی برای سلامت کلی بدن دارد. سیب سرشار از آهن است و همچنین به افزایش تعداد هموگلوبین در بدن کمک می‌کند. روزانه یک عدد سیب را همراه با پوست میل کنید تا از خواص شگفت انگیز آن بهره ببرید.

 

آلو یکی از بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی

آلو خشک سرشار از ویتامین C و آهن است که به افزایش هموگلوبین کمک می‌کند. علاوه بر این، آلو منبع غنی از منیزیم است که منجر به افزایش گلبول‌های قرمز در بدن می‌شود. منیزیم به انتقال اکسیژن در سراسر بدن کمک می‌کند.

 

پرتقال سرشار از ویتامین C برای جذب آهن

همانطور که خوب می‌دانید آهن بدون ویتامین C جذب بدن نمی‌شود. پرتقال یکی از میوه‌های سرشار از ویتامین C است که به درمان کم خونی بسیار کمک می‌کند. توصیه می‌شود که حداقل یک عدد پرتقال مصرف کنید تا آهن کاملا جذب بدن شود.

 

هلو از بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی

هلو منبع غنی از ویتامین C و آهن است که ویتامین C موجود در آن به جذب آهن کمک کرده و همچنین از تکثیر گلبول‌های قرمز معیوب جلوگیری می‌کند. مصرف هلو منجر به کاهش وزن، شادابی پوست و همچنین تقویت چشم نیز می‌شود.

 

توت سفید موثر برای درمان کم خونی

توت از میوه‌هایی با ارزش غذایی بالاست. هر فنجان توت سفید، حدود ۲.۶ میلی گرم آهن دارد و علاوه بر این حاوی مقدار زیادی از ویتامین C است. توت منبع عالی از آنتی اکسیدان‌هاست که از بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع سرطان نیز جلوگیری می‌کند. توت سفید را به عنوان بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی در برنامه غذایی روزانه خود تا حد امکان بگنجانید.

 

زیتون از بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی

زیتون جزء میوه‌ها محسوب می‌شود که آهن بسیار بالایی دارد. هر ۱۰۰ گرم زیتون، حدود ۳.۳ گرم آهن دارد. از این گذشته، زیتون تازه منبع خوبی از فیبر، چربی‌های مفید و ویتامین‌های محلول در چربی A و E است. این میوه ترکیبات گیاهی مفید نیز دارد که به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌کند. زیتون را همراه با غذا یا سالاد میل کنید.

 

کیوی سرشار از ویتامین C برای جذب آهن

کیوی میوه‌ای غنی از مواد مغذی بوده و منبع ویتامین C است. همچنین سرشار از ویتامین E، فیبر، پتاسیم و فولات است. تقریبا ۱۸۰ گرم کیوی، ۱۳۴میلی گرم ویتامین C دارد، همانطور که بار‌ها گفته‌ایم مصرف این نوع میوه‌های سرشار از ویتامین C، برای جذب آهن نقش بسیار مهمی دارند و همچنین به عنوان بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی شناخته می‌شوند.

 

توت فرنگی برای جذب آهن

توت فرنگی از بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی است؛ چراکه به دلیل غنی بودن از ویتامین C، امکان جذب آهن را در بدن آسان می‌کند. تقریبا در ۱۸۰ گرم توت فرنگی، ۸۸ میلی گرم از ویتامین C وجود دارد. برای جلوگیری و درمان کم خونی این میوه خوشمزه را در میان وعده‌های خود جای دهید.

 

اهمیت مصرف میوه‌های غنی از ویتامین c

همانطور که می‌دانید برای جذب آهن باید ویتامین C مصرف شود، بهترین میوه‌ها برای درمان کم خونی مانند توت فرنگی، کیوی، پرتقال و موز سرشار از ویتامین c هستند. مصرف این میوه‌ها برای جذب آهن از غذا‌هایی که در طول روز مصرف می‌کنیم، بسیار ضروری است. بدون دریافت ویتامین C، آهن به تنهایی سطح هموگلوبین را بهبود نمی‌بخشد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: فارس
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۱۳۵۷۴ //
ارسال نظر