//
کدخبر: ۴۳۰۶۵۴ //
مصرف گوشت| دیابت نوع 2

مصرف زیاد گوشت و دیابت نوع ۲

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد که خوردن فقط دو وعده گوشت قرمز در هفته ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد. این مطالعه توسط پژوهشگران دانشکده بهداشت عمومی هاروارد انجام و نتایجش در نشریه آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد.

مصرف زیاد گوشت و دیابت نوع 2
به گزارش فرتاک نیوز،

شیائو گو، نویسنده این مطالعه گفت: «یافته‌های ما، رهنمودهای رژیمی را که محدود کردن مصرف گوشت قرمز را توصیه می‌کند، به‌شدت تایید می‌کند و این امر چه درباره گوشت قرمز فراوری‌شده و چه فراوری‌نشده صادق است.»‌ به گفته موسسه ملی سلامت (ان‌آی‌اچ)، این مطالعه به شواهد فزاینده‌ای که گوشت قرمز را با بسیاری از مشکلات سلامت مرتبط می‌داند، اضافه می‌شود و همین‌طور به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و برخی سرطان‌ها هم مرتبط است.

دیابت نوع 2 چه زمانی بروز می‌کند؟

به گزارش «ایندیپندنت» دیابت نوع ۲ زمانی بروز می‌کند که سلول‌های فرد به انسولین، هورمونی که در لوزالمعده تولید می‌شود، واکنش عادی نشان نمی‌دهند. سپس به انسولین مقاوم و باعث می‌شوند که لوزالمعده انسولین بیشتری تولید کند تا واکنش سلول‌ها را برانگیزد. این امر به بالا رفتن قند خون می‌انجامد که به‌نوبه‌خود می‌تواند باعث کاهش بینایی، بروز بیماری قلبی یا بیماری کلیوی شود. عوارض دیابت نوع ۲ از جمله افزایش اشتها، تشنگی و ادرار، خستگی، تاری دید، گزگز کردن یا خواب‌رفتن دست یا پا و بروز زخم‌هایی که التیام نمی‌یابد؛ ممکن است در طول چندین سال پدید آید. پزشک می‌تواند دیابت نوع ۲ را با یک آزمایش خون ساده تشخیص دهد.

منابع پروتئینی جدیدی استفاده کنیم

بین افرادی که در این مطالعه شرکت کردند، آن‌هایی که بیشترین مقدار گوشت قرمز را مصرف می‌کردند، ۶۲ درصد بیشتر از کسانی که کمترین مقدار گوشت قرمز را مصرف می‌کردند، در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار داشتند. مصرف روزانه هر وعده اضافه گوشت قرمز فراوری‌شده، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۴۶ درصد و مصرف هر وعده اضافی گوشت قرمز فراوری‌نشده این خطر را ۲۴ درصد افزایش می‌داد.

نویسندگان این گزارش جدید توصیه می‌کنند که برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری، به جای وعده‌های اضافی گوشت قرمز، از سایر منابع پروتئینی مانند حبوبات، آجیل یا لبنیات استفاده شود. [در این پژوهش] جایگزین کردن روزانه یک وعده گوشت قرمز با حبوبات یا آجیل، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را ۳۰ درصد کم کرد و جایگزین کردن یک وعده گوشت قرمز با یک محصول لبنی، ۲۲ درصد این خطر را کاهش داد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۳۰۶۵۴ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرتاک نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرتاک نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد