//
کدخبر: ۴۴۹۰۷ //

خمیر دندان تولید شده با عصاره چای سبز

بسیاری از افراد از خیر نوشیدنی های بسیار سرد یا خیلی گرم می گذرند چون می دانند که این کار به بهای حساس شدن دندان هایشان تمام می شود. اگر شما هم جز این دسته از افراد هستید می توانید منتظر آمدن خمیردندان جدیدی به بازار باشید که به رفع حساسیت دندان هایتان کمک می کند، هم درد را کم می کند هم از پوسیدگی پیشگیری می کند و اثر بلندمدت دارد.

خمیر دندان تولید شده با عصاره چای سبز
به گزارش فرتاک نیوز،

ساییدگی و خرابی دندان اغلب شایع ترین دلیل درد یا ناراحتی دندان ها است و خمیردندان هایی که در حال حاضر در بازار وجود دارند و برای کاهش حساسیت طراحی شده اند اثر بلند مدتی ندارند. پیش از این گفته شده بود که یک ماده شیمیایی گیاهی در نوشیدنی های گیاهی می تواند با یک نوع باکتری که منجر به خرابی دندان ها می شود مقابله کند.

 

محققان دانشگاه ووهان چین برای رسیدگی به مشکل حساسیت و مقابله با باکتری ها از نانوهیدروکسی لاپاتیت و یک عصاره چای سبز به نام اپی‌گالوستاچین گالت یاEGCG استفاده کردند که ظاهراً می تواند با باکتری های جهش یافته استرپتوکوک و سازنده بیوفیلم های مخرب مقابله کنند. سپس این مواد با نانوذرات معدنی سیلیکا ترکیب شدند.

 

محققان مجموع این مواد را روی دندان های عقل کشیده شده آزمایش کردند و متوجه شدند که این فرمولاسیون توانست روی عاج دندان بچسبد. همچنین مادهEGCG را دست کم به مدت 96 ساعت آزاد کرد، در برابر ساییدگی دندان در اثر مسواک کردن کارساز بود و از تشکیل زیست لایه باکتری پیشگیری کرد. علاوه بر این، حالت سم زایی بسیار پایینی داشت.

 

ترکیبات چای سبز همچنین می تواند نفس را به صورت طبیعی تازه و مطبوع کند. به گفته محققان همه خوب می دانیم که کاتچین های موجود در چای سبز فواید بسیاری برای بهداشت دهان و دندان دارد. کاتچین ها که EGCG هم از این نوع هستند می توانند چسبندگی شکر را که شامل مواد تولید کننده اسید هستند و می توانند فرایند خرابی سطح دندان را سرعت ببخشند متوقف کند. اثر آنتی باکتریال بودنش از رشد باکتری که موجب درد دندان و تنفس بد می شود جلوگیری می کند. همچنین این ماده شیمیایی می تواند بوی بد سولفور را گرفته و نفس طبیعی و تازه ای را به ارمغان بیاورد.

 

گفتنی است این تحقیق جدید داده دیگری به اثرات شناخته شده چای سبز و نیز پژوهش های دهان و دندان اضافه می کند.

 

منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۴۹۰۷ //
ارسال نظر