//
کدخبر: ۴۴۹۶۵۵ //

عوارض لیزر موهای زائد | مهم‌ترین عوارض لیزر موهای زائد که باید بدانید

در روش حذف مو‌های زائد با استفده از لیزر، نور به عمق ریشه‌ی هر تار مو نفوذ کرده، به فولیکول آسیب می‌زند و ریشه دیگر نمی‌تواند دوباره مو تولید کند. با توجه به روند رو به گسترش این روش درمانی، هرچند معمولا بدون ریسک وآسیب دیدگی است، اما برخی عوارض جانبی نیز وجود دارد.

 عوارض لیزر موهای زائد | مهم‌ترین عوارض لیزر موهای زائد که باید بدانید
به گزارش فرتاک نیوز،

 در روش حذف مو‌های زائد با استفاده از لیزر، ابتدا دستگاه لیزر انرژی گرمایی را ساطع کرده و نور به عمق ریشه‌ی هر تار مو نفوذ می‌کند. پرتو لیزر به ریشه مو و فولیکول آسیب می‌زند. این فولیکول آسیب دیده به مدت طولانی و در اکثر اوقات هرگز نمی‌تواند دوباره مو تولید کند. استفاده از لیزر تقریبا بدون خطر است و کم‌ترین آسیب را به سطح پوست وارد می‌کند. بهترین نتیجه لیزر مو در افراد دارای مو‌های تیره و پوست روشن بدست می‌آید. بر روی مو‌های خاکستری، سفید، قرمز روشن، قهوه‌ای روشن یا بلوند لیزر تاثیری چندانی ندارد.

برای از بین بردن مو‌های زائد در صورت و زیر بغل معمولا جلسات درمانی حدود ۱۵ دقیقه‌ای طول می کشد. اما در خصوص سایر قسمت‌های بدن زمان متغییر است و دست‌کم یک ساعت زمان نیاز است. هرچند روند حذف مو‌های زائد با استفاده از لیزر معمولا بدون ریسک وآسیب دیدگی است، اما برخی عوارض جانبی نیز وجود دارد.

عوارض جانبی لیزر مو‌ها

سوختگی پوست: استفاده از لیزر برای حذف مو‌های ناخواسته گرمای زیادی را تولید می‌کند. این مسئله در برخی از مراجعه کنندگان سبب بروز سوختگی روی پوست می‌شود. سوختگی در داوطلبانی که دارای پوست تیره‌تر هستند طی حذف مو‌های زائد با استفاده از لیزر بیش‌تر رخ می‌دهد، زیرا پوست‌های دارای رنگدانه‌های تیره راحت‌تر انرژی لیزر را جذب می‌کند. در بیشتر موارد سوختگی‌ها خفیف است، اما موارد زیادی نیز وجود دارد که در آن سوختگی‌های شدید گزارش شده‌است.

لکه‌های پوستی: لیزر امکان دارد باعث: الف. هایپرپیگمانتاسیون شود که به‌معنای تیره شدن پوست است. استفاده از لیزر تولید ملانین را در پوست تحریک کرده و سبب فعالیتی مانند برنزه شدن پوست می‌شود.

ب. هیپوپیگمنتیشن برخلاف تیرگی پوست، به روشن شدن آن پس از حذف مو‌ها با استفاده از لیزر اشاره دارد. زیرا گاهی جذب انرژی لیزر می‌تواند تولید ملانین را متوقف و منجر به از دست دادن رنگدانه‌های پوست شود.

آسیب چشمی: به دلیل حساسیت بالای چشم‌ها، این روش همچنین ممکن است به آسیب‌های چشمی منجر شود، پس حتما در هنگام لیزر کردن به ویژه در بخش صورت، چشمان‌تان را در طول حذف موها از نور لیزر محافظت کنید.

خارش: یکی از عوارض جانبی رایج حذف مو‌های زائد با استفاده از لیزر است. این عارضه خفیف اکثرا در طی انجام کار و پس از آن رخ می‌دهد.

تورم پوستی: پس از حذف موها، پوست نواحی لیزر شده به مدت چند روز قرمز و متورم می‌شود.

عوارض جانبی لیزر مو بر پوست

بی‌حسی، درد و گزگز: این عوارض نسبتا کم اهمیت در اطراف محل حذف مو‌ها توسط لیزر، از شایع‌ترین عارضه‌ی جانبی است و طبیعی محسوب شود.

کبودی و پوسته پوسته شدن: حذف مو‌های زائد با استفاده از لیزر امکان دارد منجر به پوسته پوسته شدن پوست در اطراف منطقه‌ی مورد معالجه شود. همچنین روی پوست‌های حساس نیز ممکن است کبودی خفیف رخ دهد. این عوارض جانبی در چند روز اول پس از حذف مو‌ها ظاهر شده و در مدت کوتاهی از بین می‌رود.

بنفش شدن پوست: یکی از عوارض جانبی دیگر لیزر مو که بسیار هم نادر است، بنفش شدن رنگ پوست روی قسمت‌هایی است که برای حذف مو‌ها تحت درمان قرار گرفته‌اند.

عفونت: یکی دیگر از عوارض جانبی خیلی نادر اما مهم در این روش عفونت است. بسیار اهمیت دارد که بعد از انجام لیزر منطقه معالجه شده را تمیز نگه دارید. در غیر این صورت ممکن است دچار عفونت شوید که خود تبعات بعدی مشکلات پوستی را به بار خواهد آورد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۴۹۶۵۵ //
ارسال نظر