//
کدخبر: ۴۶۱۹۳۴ //

کرونا همچنان قربانی می‌گیرد؟!

رئیس دفتر سازمان بهداشت جهانی در روسیه گفت که ویروس کرونا بشریت را رها نکرده ، فصلی شده است و هنوز هم جان انسان‌ها را می گیرد.

کرونا همچنان قربانی می‌گیرد؟!
به گزارش فرتاک نیوز،

بردیکلیچف در گفت وگو با تاس افزود: طبق تصمیم سازمان جهانی بهداشت، می‌توان گفت که کووید به طور رسمی از سال گذشته تهدیدی برای سلامت عمومی در مقیاس بین‌المللی نیست، اما این به معنای آن نیست از زندگی ما ناپدید شده است متأسفانه مردم بیمار می شوند و مرگ و میر وجود دارد.

یافته‌های جدید حاکی از این است که پادتن‌های خطرناک فاکتور فعال‌کننده پلاکتی ۴ دخیل در لخته‌شدگی یا ترمبوز خون ناشی از واکسن و اختلالات مشابه از عفونت‌های متداول سرماخوردگی، ساختار مولکولی مشابهی دارند و این موضوع در تولید واکسن و مدیریت بیماری در آینده مهم است.

وی تاکید کرد که بسیاری از کشورهای جهان همچنان موارد ابتلا به کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن را گزارش می کنند. من آنها را به طور خاص در حال حاضر به شما ارائه نمی دهم، اما این داده ها در دسترس هستند، آنها در حوزه عمومی هستند،

بردیکلیچف ادامه داد: "این چیزی است که ما باید با آن زندگی کنیم." اما در عین حال باید بگوییم با در نظر گرفتن تغییر وضعیت اپیدمیولوژیک و مصونیت جمعیتی که یا در نتیجه واکسیناسیون یا به طور طبیعی در نتیجه عفونت قبلی به دست آمده است، تا حدود زیادی کنترل شده است.

سویه دیگری به نام «کی‌پی.۱.۱» وجود دارد که ۷.۵ درصد از موارد ابتلا به کرونا را در آمریکا تشکیل می‌دهد و نگرانی از شیوع آن در سراسر جهان نیز وجود دارد.

این متخصص همچنین خاطرنشان کرد که WHO توصیه های مربوط به واکسیناسیون علیه کووید را اصلاح کرده است و برای گروه های اولویت دار، افراد مسن، افراد کم ایمنی، مبتلا به بیماری های مزمن متعدد و همچنین پزشکانی که تماس مستقیم با بیمار دارند، برای این گروه ها توصیه می شود.

میزان بروز کووید در روسیه طی چند هفته گذشته افزایش یافته است. طی سال گذشته ۰.۲ درصد افزایش داشته است و تعداد بستری ها ۹.۲ درصد افزایش یافته است. ستاد عملیاتی فدرال برای مبارزه با عفونت به خبرنگاران گفت هفته قبل، میزان بروز ۳.۱ درصد افزایش یافت و تعداد بستری شدن در بیمارستان ۲۹.۲ درصد کاهش یافت.

مجمع بین‌المللی اقتصادی سن پترزبورگ از ۵ تا ۸ ژوئن ( ۱۶ تا ۱۸ خرداد) برگزار شد و موضوع امسال آن «اساس یک جهان چند قطبی شکل‌گیری نقاط رشد جدید است» بوده است.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۶۱۹۳۴ //
ارسال نظر