کودکان «اتیسمی» آموزشپذیر هستند؟
رئیس اداره آموزشوپرورش استثنایی اداره کل آموزشوپرورش استان کرمانشاه با اشاره به آموزشپذیر بودن کودکان اتیسمی، از خانوادهها خواست از سنین پایین پیگیر آموزش کودکان مبتلا به «اُتیسم» باشند.
علی محمدبیگی در گفت و گویی، با بیان اینکه بیماری اتیسم دارای طیفهای مختلف با علائم خفیف تا شدید است، گفت: در موارد خفیف با شناسایی و مداخله به هنگام، بیماری به طور کامل کنترل و کودک برای تحصیل به مدارس عادی ارجاع و زندگی عادی خواهد داشت.
محمدبیگی با تاکید بر اینکه زمان شروع آموزشها در درمان کودکان اتیسمی نقش تعیینکننده دارد، گفت: سنین پیش از مدرسه، یعنی محدوده سنی دو تا هفت سالگی، زمان طلایی برای توانبخشی و آموزش کودکان دارای این اختلال است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه علائم بیماری اتیسم معمولا از سنین بین شش ماهگی تا دو سالگی نمایان میشود، تاکید کرد: هر چه تشخیص و درمان بیماری زودتر شروع شود، درمان آن موفقیت آمیزتر است، اما هرچه زمان بگذرد، چون مغز کودکان در حال رشد است، فرایند درمان با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سنین پایین روند درمان و توانبخشی بر پایه کاردرمانی، گفتاردرمانی، بازیدرمانی و... انجام میشود، گفت: مهمترین مرحله در قرار گرفتن کودکان اتیسمی در فرآیند درمان این است که خانوادههای دارای فرزند اتیسمی بپذیرند فرزندشان مشکل داشته و نیاز به حمایت و آموزشهای ویژه دارد.
محمدبیگی در ادامه با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته یازده کودک مبتلا به اتیسم در ارزیابیهای بدو ورود به مدرسه شناسایی شدند، گفت: امسال هم ۱۳ کودک اتیسمی در ارزیابیهای بدو ورود به مدرسه شناسایی شدند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.