//
کدخبر: ۴۹۲۰۴۳ //

این نان با طعم سرطان است!

کارشناس سرطان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک نوع نان که درست و اصولی پخته نمی شود سرطان زاست و مردم نمی دانند و از این نان زیاد استفاده می شود.

این نان با طعم سرطان است!
به گزارش فرتاک نیوز،

عبدالوهاب حسینیان در گفت و گویی افزود: قطعا در زمینه سرطان دارو حرف اول را می زند.وی اظهارکرد: آگاهی نداشتن خانواده ها مبنی بر اینکه هر چه زودتر غربالگری صورت گیرد و سرطان شناسایی شود کیفیت درمان بسیار بالاتر خواهد بود و زمان درمان و میزان نیاز به مصرف دارو کوتاهتر می شود و پاسخ مثبت دادن به درمان بالاتر می رود.

کارشناس سرطان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد:تاثیر ژنتیک در ایجاد سرطان در سنین پایین تر بیشتر است و تاثیر محیط در سنین بالاتر بیشتر است چراکه در این سنین برخورد با عوامل سرطان زا بیشتر است.

حسینیان تصریح کرد: یکی از نمونه های سرطان زا که توجهی به آن نمی شود ماده ای به نام«آکریل آمید» است که منجر به بروز سرطان، انواع عفونت‌ها و عوارض جبران‌ناپذیر دیگر از جمله آسیب به سیستم عصبی و ایمنی بدن شود و این ماده در هر نوع کربن"برشته" وجود دارد و در سطح کشور ما در سنین مختلف مثل نقل و نبات از آن استفاده می کنند.

وی ادامه داد: یک مورد نان بربری که پشت سفید داشته باشد در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد پیدا نمی شود و همه سوخته اند که این نوع نان ها سرطان زا هستند.

کارشناس سرطان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: عوامل سرطان زا در محیط زیاد هستند که اگر در منطقه ای آنتی اکسیدان و مواد سرطان زا در یک تعادل قرار بگیرند، درصد سرطان در آن منطقه پایین‌تر است که هم اکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد سرطان تیروئید در بین مردان و سرطان پستان در بین خانم ها بالاست.

حسینیان تاکید کرد: سرطان تیروئید در استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سایر نقاط کشور بالاتر است که دلیل این مساله باید بررسی شود.

وی اظهارکرد: هر چقدر زودتر سرطان تشخیص داده شود و اندازه غده سرطان از یک فندق کمتر باشد حتی نیاز به شیمی درمانی و پرتو درمانی وجود ندارد. زمانی که غده سرطان به اندازه یک عدد گردو می شود و به غدد آگزیلاری کشیده می شود یا غده زیر بغل ایجاد می شوند هم طول درمان و هم وضعیت آینده مریض مبهم تر است.

کارشناس سرطان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: یک خانم در صورتی که مبتلا به بیماری سرطان می شود باید خوهران، مادر، خاله ها و دختر خاله هایش بررسی شوند اما متاسفانه در سطح جامعه و در استان کهگیلویه و بویراحمد اگر کسی مبتلا به سرطان می شود بیماری را از خانواده خود کتمان می کند تا زمانی که بیماری شدید شده و با مشکل جدی مواجه شود در حالی که اگر اطلاع می داد و خانواده اش مرتب تحت نظر دکتر بوده و به پزشک مراجعه می کردند شاید سایر اعضای خانواده به سرطان مبتلا نمی شدند و حتی خودش نیز بهتر و زودتر درمان می شد.

حسینیان بیان کرد: طی دو سال از سوی بانک ملت یک فقره وام قرض الحسنه ۵۰ میلیون تومانی به بیماران سرطانی پرداخت می شد که هم اکنون این وام کج دار و مریز ادامه دارد چون بودجه آن برای بهمن ماه هنوز مشخص نشده است و تقریبا می توان گفت امسال وامی پرداخت نمی شود. وامی که بیماران سرطانی پرداخت می شود هر چقدر مبلغ آن بیشتر باشد بهتر است چراکه هزینه های این بیماران بالاست و امکانات درمانی برای بیماران ارتقا یابد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۹۲۰۴۳ //
ارسال نظر