//
کدخبر: ۶۶۵۱۴ //

آنچه که ممکن است در مورد سرطان تخمدان ندانید!

در یک گزارش که احتمالا زنان بسیاری را متعجب خواهد کرد، محققان می‌گویند که اغلب موارد سرطان تخمدان از لوله‌های فالوپ نشأت می‌گیرند، نه تخمدان‌ها.

آنچه که ممکن است در مورد سرطان تخمدان ندانید!
به گزارش فرتاک نیوز،

دکتر داگلاس لوین، نویسنده‌ی ارشد این مطالعه می‌گوید: «براساس درک بهتری از منشأهای این سرطان، مطالعه‌ی ما استراتژی‌های جدیدی را برای پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان تخمدان پیشنهاد می‌کند.» او مدیر بخش انکولوژی زنان و زایمان در مرکز سرطان پرلموتر است که بخشی از NYU Langone Health در شهر نیویورک می‌باشد.

 

لوین و همکارانش برای این مطالعه روی سلول‌های سرطانی تخمدان متعلق به ۹۶ بیمار، تجزیه‌وتحلیل ژنتیکی انجام دادند.

 

تخمک‌ها از طریق لوله‌های فالوپ از تخمدان ها به سمت رحم حرکت می‌کنند. محققان کشف کردد که سلول‌های سرطانی تخمدان، با سلول‌هایی که سر لوله‌های فالوپ را می‌پوشانند (سلول های لوله‌ای)، اشتراک بیشتری دارند تا سلول‌های روی سطح تخمدان‌ها.

 

لوین می‌گوید: «ما هیچ تفاوتی در ۲۰ هزار ژنی که می‌توانیم شناسایی کنیم، پیدا نکردیم. این باعث شد که نتیجه بگیریم که این سرطان های تخمدان، همگی از لوله‌های فالوپ نشأت می‌گیرند.»

 

نویسندگان این مطالعه می‌گویند خبر خوب این است که اگر بتوان نشانگرهای این سلول‌های لوله‌ای را پیدا کرد، آنگاه آزمایشات خون، پاپ‌ اسمیرهای پیشرفته یا آزمایش مستقیم روی بافت لوله ممکن است سرطان تخمدان را زودتر تشخیص دهند.

 

همچنین ممکن است معلوم شود که برای کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان در افرادی با ریسک بالا می توان به‌جای تخمدان‌های آنها فقط لوله‌های فالوپ‌شان را خارج کرد.

 

این گزارش به‌صورت آنلاین در ۱۷ اکتبر در مجله‌ی ارتباطات طبیعت منتشر شد.

 

تشخیص سرطان تخمدان در ابتدایی‌ترین – و قابل‌درمان‌ترین – مراحلش بسیار دشوار است. باتوجه به انجمن سرطان آمریکا کمتر از ۵۰ درصد از خانم‌هایی که بیماری سرطان تخمدان در آنها تشخیص داده می‌شود، پس از تشخیص، بیشتر از ۵ سال عمر می‌کنند.

 برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۶۶۵۱۴ //
ارسال نظر