//
کدخبر: ۷۴۱۱۹ //

علت ۹۰ درصدی تحلیل لثه

یک دندانپزشک با اشاره به اینکه تحلیل لثه در میانسالی به وجود می‌آید، گفت: 80 تا 90 درصد علت تحلیل لثه ارثی است و عدم رعایت نکات بهداشتی، استفاده از مواد غذایی نامناسب و مسواک زدن اشتباه به این مسئله دامن می‌زند.

علت ۹۰ درصدی تحلیل لثه
به گزارش فرتاک نیوز،

 دکتر ناصر پور‌ابراهیم درباره فیشورسیلنت و راه‌های پیشگیری از پوسیدگی دندان اظهار کرد: فیشور سیلنت روشی است که در کودکانی که تغییر رنگ در دندان‌‌های آنها به وجود می‌آید یا حفر‌ه‌های بین دندانی آنها زیاد است، استفاده می‌شود.

 

وی با بیان اینکه این روش در مواردی می‌تواند جایگزین ترمیم دندان‌ها شود، افزود: در این روش تراش بسیار جزئی به دندان‌ها داده می‌شود و با ماده‌ای که به مینای دندان‌ها می‌چسبد تمام شیارهایی که ممکن است خراب شوند پوشانده می‌شود.

 

این دندانپزشک یادآور شد: استفاده از روش فیشور سیلنت بیشتر در کودکانی که دندان‌های شیری دارند استفاده می‌شود چراکه این دندان‌ها پس از رویش دندان‌های دائمی می‌افتند اما استفاده از این روش برای دندان‌های دائمی توصیه نمی‌ شوند چراکه به مرور زمان سبب شده تا این دندان‌ها از انتهای دندان خراب شوند بنابراین بهتر است افراد مسائل بهداشتی را رعایت کنند.

 

پور‌ابراهیم خاطر نشان کرد: مواد شیرین دارای کلوگز پس از گذشت ۷ تا ۸ ساعت در دهان تبدیل به اسید می‌شوند و این مسئله سبب شده تا مینای دندان خراب شود و توصیه ما برای پیشگیری از پوسیدگی و خراب شدن دندان‌ها مسواک زدن یا حداقل نوشیدن آب پس از مصرف مواد خوراکی شیرین است.

 

وی عنوان کرد: نوع مسواک هر فردی نیز بر اساس دندان‌هایی که دارد باید متفاوت باشد و براساس تشخیص پزشک باید از یکی از سه نوع مسواک سخت، متوسط و نرم استفاده تا به دندان‌های آنها آسیب نرسد و حتی در طولانی مدت عدم استفاده از مسواک مناسب سبب تحلیل لثه در میانسالی می‌شود.

 

این دندانپزشک خاطرنشان کرد: به جز دندان‌های سطح جونده به سایر دندان‌ها نباید به صورت افقی مسواک زده شوند و افراد باید این نکته را در نظر بگیرند، همچنین سایر دندان‌های خود را به صورت عمودی و به حالت چرخشی مسواک کنند.

 

پور‌ابراهیم با اشاره به اینکه تحلیل لثه در میانسالی به وجود می‌آید، گفت: ۸۰ تا ۹۰ درصد علت تحلیل لثه ارثی است و مسائلی از قبل عدم رعایت نکات بهداشتی، استفاده از مواد غذایی نامناسب و مسواک زدن اشتباه نیز به این مسئله دامن می‌زند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: بهداشت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۷۴۱۱۹ //
ارسال نظر