برگزاری سومین کنگره بینالمللی تولید مثل در تهران
سومین کنگره بینالمللی تولید مثل همزمان با دومین کنگره بینالمللی علوم سلامت باروری و فرزندآوری ۳۰ اردیبهشت ماه سال آتی در تهران برگزار خواهد شد.
این دو کنگره توسط انجمن علمی و جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل ایران و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، با همکاری مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی، درمان ناباروری کشور و مراکز علمی و تخصصی داخلی و خارجی، در مرکز همایشهای رازی برگزار میشود.
سومین کنگره تولید مثل در قالب ۱۲ محور درمانهای طبی –دارویی و تاثیر آن بر کمیت و کیفیت اسپرم، سلامت جنین قبل از لانهگزینی، نتایج درمان با داروهای ناباروری موجود در ایران، نقش آندومتر در RIF و سقط مکرر و روشهای نوین در درمان، انجماد و پیوند تخمدان و حفظ باروری، سندرم تخمدان پلی کیستیک، مدیریت جامع کیفیت (TQM) در مراکز درمان ناباروری، ابعاد پزشکی، حقوقی و اخلاقی اهدا تخمک، ART در دام، اندومتریوز، سلولهای بنیادی و تولید مثل و روشهای نوین در درمان ناباروری از طریق باروری شخص ثالث (انتقال هسته و انتقال میتوکندری) به همراه کارگاههای تخصصی جانبی برگزار خواهد شد.
همچنین مباحث علمی دومین کنگره سلامت باروری و فرزندآوری در قالب ۱۰ محور تعالی جمعیت و فرزندآوری و نقش بخش سلامت و دیگر نهادها، تحولات اخیر بهداشت و درمان و بهبود سلامت باروری جامعه با رویکرد افزایش فرزندآوری، اخلاق حرفهای در سلامت باروری و مامایی، حقوق و مسوولیت باروری افراد از منظر دین و فقه و مشاور سلامت باروری، حقوق و مسوولیت باروری زوجین از منظر دین و فقه و مشاوره حین ازدواج و زناشویی، سقط و جنبههای قانونی سلامت باروری، ترویج زایمان طبیعی، چالشها و فرصتها، حمایتیابی و نقش ماماها، متخصصان و جامعه در توسعه زایمان طبیعی و ایمن، مدیریت ایمنی در سیستم مراقبت بهداشت باروری و مامایی و فرزندپروری و مراقبت تکامل ابتدایی کودک خواهد بود.
براساس گزارش روابط عمومی انجمن علمی جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل، این دو کنگره شش محور مشترک تغذیه و ورزش، محیط زیست و مواجهه شغلی، ابعاد جامعه شناختی تولید مثل، سلامت جنسی و خانواده و بهبود روابط زناشویی، فرزندآوری و حمایت زوجین نابارور، ابعاد بهداشت روانی باروری و فرزندآوری هم خواهند داشت.
همزمان با برگزاری این دو کنگره، سومین جشنواره برترینهای حوزه تولید مثل با موضوع شناسایی و معرفی برترینهای حوزه تولید مثل و در چهار بخش اصلی اساتید و پیشکسوتان، پژوهشگر برتر، مقاله برتر و پایاننامه دانشجویی برتر برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند آثار خود را در کلیه محورهای مرتبط با حوزه تولید مثل، به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
گروههای هدف در این کنگره متخصین زنان و زایمان، جنینشناسی و بیولوژی تولید مثل، اورولوژی، بیماریهای کودکان، بیماریهای داخلی، خون و سرطان بالغین، روانپزشکی، پزشکی اجتماعی، پزشکی قانونی، پاتولوژی، علوم آزمایشگاهی، زیست شناسی تکوینی جانوری، علوم تشریحی، علوم تغذیه، علوم سلولی کاربردی، زیستشناسی سلولی مولکولی، فیزیولوژی، بافتشناسی، بیوشیمی بالینی، ایمنی شناسی، ژنتیک، بیوتکنولوژی پزشکی، بهداشت مادر و کودک، بهداشت باروری، مامایی، مشاوره در مامایی، اخلاق پزشکی، روانشناسی بالینی، روانشناسی عمومی، روانشناسی تربیتی، مشاوره، علوم اجتماعی، جامعه شناسی، آموزش بهداشت، سیاستگذاری سلامت، ارتقای سلامت و آموزش بهداشت، سلامت و رسانه، بهداشت خانواده، سلامت و رفاه اجتماعی، اقتصاد سلامت، آموزش جامعهنگر در نظام سلامت، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، اپیدمیولوژی، آمار زیستی، حقوق، دامپزشکی، پزشکان عمومی و... میباشند.
فعالان این حوزه میتوانند مقالات خود را تا پایان بهمنماه به دبیرخانه کنگره و آثار خود را تا پایان اسفندماه به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.