وضعیت لواسانات در شرایط عادی است!
بخشدار لواسانات در پی بارشهای شدید شب گذشته شرایط را آرام عنوان کرد و گفت: به علت آمادگی لازم در حوزه شهر و روستا مشکل خاصی رخ نداد.

حمید دانش آموز بخشدار لواسانات در گفتوگو با خبرنگار درباره وضعیت بخش لواسانات اظهار کرد: شرایط در این بخش عادی بوده و از شهروندان درخواست می شود در حاشیه رودخانهها اتراق نکنند.
وی در ادامه افزود: شب گذشته بارش های بسیار شدید بوده ولی خوشبختانه از قبل آمادگی در حوزه شهری و روستاها وجود داشته و مشکل خاصی پیش نیامد.
دانش آموز به آبگرفتگی در روستای کند علیا اشاره و بیان داشت: به دلیل بارشهای زیاد سنگریزه های از جاده در کانال ها و معابر جمع شده که منجر به آب گرفتگی شده و با همت عوامل دهیاری این مشکل نیز مرتفع گردید.
بخشدار لواسانات در توصیه به شهروندان خاطرنشان کرد: از سفرهای غیرضروری خودداری کرده و در حاشیه رودخانه ها به ویژه مسیل ها اتراق نداشته و با عوامل شهرداری و دهیاری ها جهت رفع مشکلات همکاری لازم را داشته باشند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.