//
کدخبر: ۱۲۲۲۳۵ //

مسئول چمن آزادی السدی‌ها را متفرق کرد ! 

بازیکنان السد با اشتباه مسئول چمن ورزشگاه آزادی در هنگام نرم دوی خیس شدند.

مسئول چمن آزادی السدی‌ها را متفرق کرد ! 
به گزارش فرتاک نیوز،

روز آینده دو تیم استقلال و السد در ورزشگاه آزادی برگزار کننده دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا خواهند بود و از همین رو این دو تیم امروز تمرین سبک خود را طبق معمول در محل برگزار این مسابقه انجام می دهند.

شاگردان شفر طبق برنامه از ساعت 18:15 دقیقه تا 19:15 در چمن اصلی ورزشگاه آزادی تمرینات خود را زیر نظر شفر دنبال کردند و پس از آنها هم تیم السد از ساعت 19:30 دقیقه تمرین خود را آغاز کرده است.

اما هنگامی که السدی‌ها شروع به نرم دوی در یک نیمه زمین کردند، اشتباه مسئول چمن ورزشگاه آزادی در انتخاب بخشی از زمین که قرار بود آبرسانی شود، سبب شد تا بازیکنان السد خیس شوند و البته برای فرار از خیس شدن هر کدام به سمتی رفتند و همین موضوع سبب شد تا برای دقایقی نظم تمرین شاگردان فریرا در ورزشگاه آزادی به هم بخورد.

البته در حال حاضر شرایط به حالت طبیعی بازگشته و السدی ها تمرین خود را که تا ساعت 20:30 دقیقه ادامه خواهد داشت، پیگیری می کنند.برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۲۲۲۳۵ //
ارسال نظر